sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Hoitopöydän kunkut


(Toteutettu kaupallisena yhteistyönä Ainun kanssa) 

Nyt kurkistetaan meidän pienen neidin hoitopöydän varusteisiin. Mitkä tuotteet ja tavarat ovat olleet meille ihan ehdottomia?   

Mitä olimme hankkineet jo hyvissä ajoin ennen Fridan syntymää ja mitä on huomattu hankkia vasta jälkijunassa? 


Me hommattiin hoitopöytä jo hyvissä ajoin ennen Fridan tuloa. Mä huomasin että mitä aiemmin kaikki tällaiset oli valmiina ja jo laitettuna, niin sitä vähemmän mä stressasin. Kaikki oli valmiina, kasattuna ja viikattuna jo varmaankin elokuun alussa. Vinot pinot harsoja, pyyhkeitä, pissa-alustoja, kosteuspyyhkeitä, vaippoja... siis loputon määrä tarvikkeita. Frida paljastuikin aikamoiseksi puklaajaksi, joten jättimäinen määrä harsoja ei todellakaan ollut ylimitoitettu. 

Pissa-alustoja mulla on aina matkassa mukana. Missä vain alat vaihtamaan vaippaa niin on kiva että on oma puhdas alusta millä sen tehdä. Siksi oli hyvä että näitäkin on useampi. 

Tietysti halusin myös että meillä on valmiina voiteita ja muita ihonhoitotuotteita mahdolliseen kuivaan ihoon ja ihottumiin. Hankin kotimaisen Ainun hoitovoiteen, joka pehmentää kuivaa ihoa ja imeytyy sekunneissa ja lisäksi kaikkien hypettämän sinkkivoiteen. Sinkkivoide on omiaan vaippaihottumille ja se todella rauhoittaa ihoa nopeasti. Sillä on kevyt viilentävä vaikutus, joten ärtyneeseen ihoon tämä on kyllä pelastus. 

Hetken kokeilun jälkeen ihastuin näihin niin, että ostin molempia voiteita myös hoitolaukkuun. Olisi niin siistiä jos näistä olisi olemassa matkakoot, vähän niin kuin ”hoitolaukkukoot”! 

Näiden lisäksi ostin myös saman sarjan pesuvaahdon, joka on niin helppo käyttää ja todella hellävarainen. Sitten kun Frida vähän kasvaa voin kuvitella että hän itsekin tykästyy tähän, koska se todella on ihanaa pehmeää vaahtoa. Se tekee varmasti kylpyhetkistä superhauskoja!




Saimme hiljan kokeiluun muutamia Ainun tuotteita ja niiden joukosta löysimme uusia suosikkeja! 

Suojavoide on ihan mieletön tuote, varsinkin tuulisilla keleillä. Menneet pakkaskelitkin se pelasti! Sipaisen sitä Fridan poskiin aina ennen ulkoilua. Iho pysyy pehmeänä pitkänkin lenkin jälkeen. 

Pikkuneiti tekee myös kovasti hampaita tällä hetkellä ja nyrkit on suussa koko ajan. Se näkyy käsien ihossa. Tästä on ollut suuri apu siihenkin, levitän joka ilta ohuen kerroksen ahavoituneisiin kohtiin ja aamulla ne onkin heti paremmassa kunnossa. Käytän tätä myös omille kynsinauhoille ja muille pienille rohtumille. Toimii!! 

Toinen joka jäi vakkarikäyttöön oli Ainun hoitoöljy. Fridalla on kuiva iho, joten öljy on kyllä omiaan sitä hoitamaan. Käytän sitä joko sellaisenaan tai sekoitan hieman hoitovoiteeseen. 

Tällä samalla öljyllä hoidan myös Fridan karstaista päätä. Öljyämme pään ihoa päivittäin ja harjaamme aluetta pyörivin liikkein. Näin karsta on irronnut tosi helposti ja hellävaraisesti. 


Joko te olette kokeilleet lapsillenne Ainun tuotteita? Mitkä on teidän suosikit? 


Ps.

Mun Instagram-tilillä, @idubergaslife on käynnissä arvonta (30.3.2021 asti). Voit voittaa kivan setin Ainu-tuotteita. Onnea arvontaan!

(Instagram tai Facebook ei ole osallisena arvontaan) 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti