perjantai 28. helmikuuta 2020

Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate on vihdoin täällä!



Tätä on odotettu kauan! Kiehl’s lanseerasi lähes vuosi sitten uuden kasvoeliksiirin, joka sopii myös epäpuhtauksille taipuvaiselle ja stressaantuneelle iholle. Aluksi tätä myytiin ainoastaan Yhdysvaltojen markkinoilla, mutta nyt vihdoin sitä saa myös Suomesta! 
Jos ihosi on epätasapainossa ja kaipaa pelastusta, on tämä sinun go to-tuote. Iho joka on epätasapainossa punoittaa herkästi, tukkeutuu, on kuiva ja rasvainen samaan aikaan. Ihon pinta saattaa olla kireä ja tuntua epämiellyttävältä, mutta se ei kuitenkaan siedä paksuja salvoja tai öljyjä. 
Tämä uutuus on näihin iho-ongelmiin pelastus. Muunmuuassa hampunsiemen- ja oreganoöljyä sisältävä Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate auttaa tasapainottamaan ihon kosteustasapainoa ja rauhoittamaan epämiellyttävää tunnetta stressaantuneella ihollakuitenkaan tukkimatta sitä. Ne myös vahvistavat ihon omaa suojamuuria, tehden siitä vastustuskykyisemmän. Cannabis Concentraten sisältämät öljyt ovat 100% luonnollista alkuperää olevia. Iso plussa tälle! Tuotteen INC-listassa komeilee vain 13 raaka-ainetta ja hampunsiemenöljyä siitä on huimat 60%!!

Itselläni ei kovin herkästi tule finnejä, mutta ihoni menee helposti tukkoon vääränlaisista tuotteista. Kun ihoni menee tukkoon, niin lähes koko kasvojen iholla on epätasaista ”ryhelmää”, eikä iho näytä tai tunnu tasaiselta.
Ihoni myös punoittaa usein. Tämä tuote on toiminut ihollani tosi kivasti. Se vie kirjavuutta pois, rauhoittaa tehokkaasti ja toimii ekstrakosteuttajana voiteiden alla. Olen myös kerrostanut sitä Kiehl’sin muiden kasvoöljyjen, Midnight Recovery Concentraten ja Daily Reviving Concentraten kanssa. Toimii kerrostettunakin tosi kivasti! Tässä tuotteessa on jokseenkin erikoinen, yrttinen tuoksu. Silti se on raikas ja miellyttävä. 

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate sai myös aisaparikseen kevyesti vaahtoutuvan puhdistusgeelin. Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser on erittäin hellävarainen ja samoin kuin eliksiiri, se tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa puhdistuksen yhteydessä. Tämä puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille, myös ongelma-iholle. Loistavasta puhdistustehostaan huolimatta se ei kuivata ihoa, vaan jättää sen pehmeäksi ja raikkaan tuntuiseksi. 

Ja ei hätää, nämä tuotteet eivät ole millään tavalla huumausaineita tai niiksi luokiteltava.
Cannabis Sativa Seed Oil nimeä kantava tuote saattaa kuulostaa hurjalta, mutta tuotteessa oleva hampunsiemenöljy on uutettu hampun siemenistä, eikä ole huumaavaa. 

Mä sain näistä ainakin uudet suosikit ja uskon että nämä ovat monelle iholle pelastus. Miksi siis et kokeilisi näitä uutuuksia heti? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti