keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Hunajan pehmentävä voima





Syksy on jo pitkällä ja on tullut taas aika hakea ullakolta takit ja villaset. Niinkuin tiedämme, tämä on myös se aika kun kannattaa päivittää ihonhoitotuotteet vuodenaikaan sopiviksi. 


Kylmä viima tuntuu nenän päässä ja päivän mittaan iho saattaa tuntua kiristävän ja huutavan kosteutta. Kesän kevyet voiteet ei enää ravitse ihoa riittävästi. 

Taas jälleen Kiehl’s on ajan hermolla ja lanseerasi loppu kesästä uuden hoitovoiteen, Pure Vitality Skin Renewing Creamin. 

Tämä herkullinen uutuus onkin vanha paluumuuttaja. Uusi paranneltu koostumus sisältää ihoa kosteuttavaa, pehmentävää ja vahvistavaa manuka-hunajaa ja ginseng-juurta joka palauttaa ihon heleyden. Pure Vitality-voiteen ainesosat ovat 99,6% luonnollista alkuperää. Koostumus on hunajaisen tuntuinen ja sitä kannattaakin hieman lämmittää käsissä ennen kasvoille levitystä. Tämä voide tekee ihosta välittömästi sileän ja se jättää iholle ihanan samettisen pinnan, joten se toimii loistavasti myös meikin alla. Pure Vitality-hoitovoidetta voi käyttää sellaisenaan, tai kerrostaa sitä seerumin tai kasvoöljyjen kanssa. Mun iho on poikkeuksetta aina kuiva, joten se vaatii voiteelta paljon. Nassu on tällä hetkellä jo ihan korppukuiva, joten siksi mä painelen tämän voiteen alle myös Kiehl’sin kasvoöljyjä. Daily Reviving Concentrate ja Midnight Recovery Concentrate on pettämätön öljyduo. Ne antaa kuivalle iholleni sopivasti lisää ravintoa. 


Pure Vitalityn voidepurkki poikkeaa tavanomaisesta. Sen uusi innovatiivinen pakkaus helpottaa voiteen annostelussa, pitää tuotteen hygieenisenä ja auttaa sitä säilymään pidempään. 

Mulla tulee tästä mielee Dr. Pimple Popper-ohjelma, kun voidenokare nousee pienestä reiästä kuin mustapää huokosesta. Sorry mielikuvasta heille jotka eivät saa kicksejä kyseiseltä ohjelmasta! Palataan voiteen ylellisyyteen ja pehmeyden, sekä pakkauksen helppouteen, niin unohdetaan moiset mielikuvat. 

Asiakkaamme ovat olleet enemmän kuin iloisia uudesta pakkauksesta, ja jopa toivoneet että kaikki voiteemme pakattaisiin jatkossa vastaavasti. Moni on jopa sanonut että tämä estää sen että heidän miehensä eivät kaapaise voidepurkkia tyhjäksi parilla käyttökerralla. Tätäkin näemmä tapahtuu! 

Tiesittekö että Manuka-hunajalla on myös korjaava, jopa parantava vaikutus? Manuka-hunajassa on myös suurempi antioksidanttipitoisuus kuin muissa hunajissa. Syksyn ja tulevan talven herkistämälle iholle tämä voide on siis enemmän kuin tervetullut uutuus! 

Miksi siis et kokeilisi Pure Vitalityä heti? 🧡 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti