keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

It’s Time For Avocado


Aiemmista postauksistani on varmasti käynyt ilmi että rakastan kasvonaamioita. Nyt olenkin enemmän kuin innoissani kun saan vihdoin kertoa teille keväästä asti pitämäni salaisuuden. Tästä aiheesta on ollut vaikeaa olla hys hys. 

Kiehl’s lanseerasi juuri uuden kasvonaamion joka on kuin guacamolea levittäisi iholle! Avocado Nourishing Hydration Mask on jokaisen kuivaihoisen pelastus. Nimikin sen jo kertoo, reippaasti avokadoöljyä ja iltahelokkiöljyä sisältävä naamio ravitsee ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Kuiva iho on yleensä myös kovin samea, karhea ja eloton. Se tarvitsee kosteutta ja öljyjen antamaa ravintoa. Oikeilla seerumeilla ja kosteusvoiteilla kuiva iho pärjää kyllä, mutta edes kerran viikossa olisi tärkeää antaa iholle intensiivinen tehohoito. Silloin on naamion aika. 


Avokadon terveysvaikutuksista puhutaan paljon. Sen sisältämät rasvat tekevät hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Siksi sitä käytetään paljon myös kosmetiikassa. Yksi Kiehl’sin tunnetuimmista tuotteista on Creamy Eye Treatment With Avocado, eli kavereiden kesken avokado silmänympärysvoide. Nyt voimme vihdoin kertoa että silmänympärysihon lisäksi voit saada avokadohoidon koko kasvoillesi! Kun iho kinnaa ja näyttää kuivuuden takia samealta, on tämä uusi naamio sinun ”go to”- tuote. Sen täyteläinen koostumus on jopa hieman kokkareista, josta tämä guacamole- mielleyhtymä tuleekin. 15 minuutin vaikutusajan jälkeen iho tuntuu kosteutetun täyteläiseltä ja terveeltä.

Vaikka olen pitkään jo vannonut multimaskingin nimeen, on tämä avokado-ihanuus saanut olla ihollani ihan yksinään. Vaikka käyttöohje opastaa vaikutusajan olevan 15 minuuttia niin itse olen kyllä sen antanut ravita ihoani melkeinpä puoli tuntia. 

Tätä avokado-unelmaa löytyy nyt myös suomen Kiehl’s myyntipisteistä. Käsi ylös, jotka on tästä yhtä innoissaan kuin allekirjoittanut!! 🥑




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti