keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Viisi kiireetöntä päivää



Mulla oli ihan sattumalta tullut työvuorolistoihin viiden päivän vapaaputki! Sehän passas enemmän kuin hyvin! Varsinkin kun Terolla oli loma, niin saatiin myös vähän yhteistä aikaa. Mitä me sitten puuhattiin? No ei mitään maata mullistavaa, mutta kivoja juttuja silti! 
  • Meidän hääkutsut oli tullut postiin! Kurvattiin heti lauantai-aamuna hakemaan ne. Oli kivaa päästä hypistelemään niitä. Niistä tuli enemmän kuin hyvät. Vähäeleiset ja tyylikkäät, just niin kuin haluttiinkin. Ensi viikolla laitetaan kutsut jo postiin. Jos mietit mistä tilaisit kutsut juhliisi, niin suosittelen kyllä Vistaprintiä! Heidän sivuillaan oli superhelppoa suunnitella oma kutsu. Lisäksi heillä on fiksut hinnat ja nopea toimitus. 
  • Käytiin Ikeassa kahdesti. Molemmat oli aika tehokkaita iskuja, joten selvittiin sieltä pois aika nopeasti. Käytiin ostamassa Teron vinyylipisteeseen hyllyköitä, että levyjä olis hieman helpompi plärätä. Ekalla kerralla ostettiin vain yksi hyllykkö, mutta eihän se mihinkään riittänyt niin seuraavana päivänä piti hakea vielä toinen samanmoinen. Uskokaa tai älkää niin tuo vinyyliharrastus alkoi meidän taloudessa viime kesänä ja nyt noita levyjä on jo monta sataa! On niin paljon ostettavaa, kun keräilyn on vasta aloittanut. 
  • Olin oikea remontti-Riitta! Tai siis no joo, siltä musta tuntui. Oon ollut aina aika huono kaikissa remppa tai nikkarointi hommissa, tai lähinnä multa puuttuu uskallus. Viime lauantaina kurvattiin Bauhausiin ostamaan tarvikkeita mulle että saan makkarin ja olohuoneen seinillä olevat ruuvinreiät piiloon! Eli tasoitetta ja metallilasta tuli ostettua. Myyjä vähän ihmetteli kun en ostanut pohjamaalia ja maalia. Sanoin vain että mulle riittää nyt alkuun että saan ne reiät piiloon, maalaan sitten syksymmällä. Sitäpaitsi toi täytetöhnä on valkoista, siistimmältä ne näyttää täytettyinä kun iso ammottava ruuvinreikä. Naura vain jos haluat, mutta mä olin aika ylpeä kun sain reiät täytettyä! (Postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyy patterin vieressä nämä kamalat reiät. Nyt ne ovat poissa!) 
  • Syötiin ekat jätskit ulkona. Lauantaina oli niin upea keli että käppäiltiin Tokoinrantaan herkuttelemaan. Porukkaa oli liikenteessä ihan älyttömästi! Ihanaa kun kaupunki herää henkiin pitkän talven jälkeen.
  • Ostin kaupasta simaa ja myyjä kysyi multa paperit. He made my day!
  • Vein Ikea-kassillisen tavaroita ja vaatteita kierrätykseen. Tulee kyllä aina niin hyvä fiilis kun saa itselleen turhia tavaroita pois nurkista pyörimästä ja lahjoitettua ne jollekin jotka niitä tarvitsee.
  • Tehtiin extempore visiitti meidän ystävien luo myöhään maanantai-iltana. Ollaan tunnettu monia vuosia, nähdään usein ja he asuvat ihan meidän lähellä, muttei olla ikinä jostain syystä oltu heidän kotona kylässä! Nyt on tämäkin asia korjattu!
  • Ulkoiltiin paljon meidän ihanien karvalasten kanssa. Näille vapaille osui kyllä upeat kelit. Teron mielestä on jo ihan shortsikelit, mutta mä en kyllä vielä moiseen kykene. Ehkä heinäkuussa sitten. 
  • Vietettiin superkiva vappu! Istuttiin iltaa meillä kotona meidän hyvien ystävien kanssa. Terokin sai VIHDOIN pyydettyä ystäväänsä bestmanikseen! Nyt meillä on ihan loistava apujoukko kasassa auttamassa meidän suuren päivän järjestelyissä.
Ihan täydellinen miniloma, tai ennemminkin harjoitusloma! Mulla on kolme päivää töitä ja sen jälkeen pidän viikon kesälomaa. Lomaviikon maanantaina menen koehäämeikkiin! Super jännää! Laitan ainakin kuvia Instagramiin, voit käydä kurkkaamassa @idubergaslife. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti