tiistai 16. huhtikuuta 2019

Mitä kivaa ostin New Yorkista?






Hirveästi ei ollut shoppailuun aikaa New Yorkin reissulla, mutta kyllä sieltä jotain matkaan tarttui. 
Maanantaina kun kirjasin itseni hotelliin, päätin että vaihdan vain pikaisesti vaatteet ja lähden kiertelemään kaupungille. Silloin lähinnä ajatus oli käppäillä vähän niin että saisi pahimmakt lennon aikana tulleet turvotukset jaloista pois. No, sellainen pieni kävelylenkki tuli tehtyä että kävelin Lower East Sidelta Times Squarelle, about 10 kilsaa kun en ihan linnunreittiä sinne suoriutunut. Matkalla pysähdyin turistikrääsäkaupassa ja ostin sieltä pienen School Bus -figuurin. Tarkoitus oli ostaa Yellow Cab, mutta kaikki mitä löysin olivat kovin muovisen näköisiä. Koulubussi pääsi meidän makuuhuoneen hyllylle tuomaan vähän väriä muuten mustavalkoiseen sisustukseen. Mahassa kurni ja maistoin jo suussani maailman parhaimman hampurilaisen. Mikäs muu voisi olla kyseessä kuin Five Guys! Se löytyy esimerkiksi Times Squaren kupeesta, joten sinne jalat veivät. Oli hieman erikoista tai ainakin erilaista istua siellä yksin ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Masu täynnä huomasin kuinka jalat eivät vaan ottaneet enää askeltakaan niin viitoin itselleni taksin ja lähdin hotelliin nukkumaan. Siinä vaiheessa olin ollut kuitenkin hereillä jo melkein 24 tuntia. Uni tuli ihan heti ja aamulla heräsin ihmeen pirteänä. Eikun kaupoille. 
Jokainen joka on käynyt shoppailemassa New Yorkissa on todennäköisesti käynyt Century 21 nimisessä tavaratalossa. Sinne oli pakko mennä. Kiertelin lähes kaikki kerrokset läpi ja löysin vaikka mitä kivaa. Laukkuosastolta mukaan tarttui ihana French Connectionin vyölaukku. Niinkuin jokin aika sitten kerroin, niin olen hurahtanut vyölaukkuihin. Olin haaveillut vähän klassisemmasta ja tyylikkäämmästä versiosta, joten tämä oli enemmän kuin hyvä. Tämä menee vähän siistimpienkin vaatteiden asusteena. Laukun lisäksi bongasin päheät Leviksen boyfriend farkut, ne oli saatava. Muuten osasin hillitä itseni tuolla ostosparatiisissa ja lähdin kassan kautta pois sieltä ennenkuin keksin uusia houkutuksia. Olin ylpeä siitä että osasin olla sekoamatta siellä, koska siellä kyllä on talo täynnä kaikkea ihanaa! Toki välillä ostan asioita mitä en tarvitse, mutta kun ei osta kaikkea kivaa mitä etten tulee niin uudet hankinnat tuntuu jotenkin erityisen kivoilta ja spesiaaleilta. Niinkuin rakas äitini aina sanoo: ” Maailma on täynnä kauniita ja ihania tavaroita, mutta kaikkia niitä ei tarvitse omistaa”.
Samana päivänä löysin ihanan pienen putiikin joka oli pullollaan käsintehtyjä vaatteita, koruja ja kodintavaroita. Sieltä löysin ihan meidän kodin näköisen koristetyynynpäällisen. Se on nahkaa ja sen pintaan on käsinpainettu Louis Armstrongin kauniit sanat: ”And I think to myself what a wonderful world” ja taustalla näkyy maailmankartta. What a Wonderful World yksi minun suosikkikappaleistani. Siitä tulee aina niin hyvä fiilis. Nyt aina kun näen uuden tyynymme niin alan hyräilemään tätä kappaletta. 
Viimeisenä päivänä kiertelimme kahden kollegani kanssa kaupoilla ja jostain ihanasta putiikista löysin hylly tolkulla mun suurimpia heikkouksia... tuoksukynttilöitä! Tiesin että siinä ei hyvin käy, enkä pysty lähtemään putiikista tyhjin käsin. Nappasin oitis käsiini Homesick- sarjan kynttilän jonka kylkeen oli painettu New Jerseyn kartta. Mä aina haikailen takaisin New Jerseyyn ja koen että mä kuulun sinne. Tuoksuun oli nivottu yhteen merituulen raikkaus, karpaloiden kirpeys, karkkiomenoiden makeus ja lopusilauksena pehmeää vaniljaa. Siitä todella tulee mieleen se tuoksu joka kantautuu sieraimiin New Jerseyn ranta-boardwalkeilla. Eli aina kun kaipaan sinne voin sytyttää kynttilän ja palata sinne mielessäni. 
Näiden ihanuuksien lisäksi ostin tietysti myös pari Kiehl’s tuotetta. Sellaisia jotka eivät kuulu suomen valikoimaan. Toinen niistä on hiuksia hoitava ja silottava Silk Groom Serum josta on tullut uusi suosikki minunlaiselle pörröpäälle! Toki minun piti myös hankkia uusi, paljon somessa hehkutettu Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate. Tätä ei kyllä suotta ole hehkutettu, sen tehon todella huomaa. Tätä ei vielä Suomesta saa, mutta jos sinulla ei ole reissua edessä niin malta vielä. Kyllä sitä on Suomenkin valikoimiin tulossa, viimeistään ensi vuoden alussa. Tämä tuote ansaitsee oman postauksensa, joten palaan siihen myöhemmin.
That was it! Aika hyvä suoritus mielestäni. Toki tämä ei niinkään shoppailumatka ollutkaan, mutta oli kiva ostaa jotain pientä kivaa muistoksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti