torstai 11. huhtikuuta 2019

Legacy Award Trip New York 2019 part two



Täältä jetlagin keskeltä yritän saada teille runoiltua NYC-reissusta vielä vähän jatkoa. 
Upean alkuviikon jälkeen tuli torstai, jolloin tapasimme kaikki Manhattan Penthousessa 17.kerroksessa joka sijaitsee 5th Avenuen 14th Streetin kulmassa. Sanoisin että ”ei huono”. Näkymät ja tilat aivan mielettömät! Nautimme kiireettömän aamiaisen jonka jälkeen pääsimme workshoppien pariin. Pääsimme tutustumaan Kiehl’sin uutuuksiin jotka ovat vasta tulossa ja siksi vielä salaista infoa. Kerron teille kyllä niistä lisää sitten kun ne in julkista tietoa. Uutuuksien lisäksi saimme tutustua Kiehl’s Universityn toimintaan ja poseeraamaan kuvissa teeman mukaisesti. Ai että se oli hauskaa! 
Samalla pääsimme myös tekemään survival kit-pussukoita hyväntekeväisyyteen. Pussukan sisään pakattiin mm. kosmetiikkaa, peili ja kuulokkeet. Tuotteiden lisäksi kirjoitimme pienen viestin. Kirjoitin vain että ”You Are Beautiful ❤️”. Nämä pussukat annetaan nuorille, joiden perheet eivät hyväksy heidän seksuaalista suuntautumistaan ja heittänyt heidät kotoolta ulos. He ovat siis yksin ja kodittomia, vailla perheensä hyväksyntää ja rakkautta. Kotinsa ja perheensä menettäneelle henkilölle nämä viestit voi olla ainoita kehuja tai tsempppejä mitä he saavat. Surullista, mutta totta. Kiehl’s tekee paljon hyväntekeväisyyttä ja se on yksi meidän tärkeistä arvoistamme. Annamme heille ja tuemme heitä jotka ovat hädässä. Yhdessä voimme tehdä tästä pallosta paremman paikan elää meille kaikille. Tiesitkö että Kiehl’s on kerännyt eri hyväntekeväisyyskohteisiin lähes 6 miljoonaa euroa vuodesta 2010 lähtien. Huimaa!




Meillä oli myös oma workshop missä harjoittelimme tekemään Kiehl’s -henkisiä Instagram esillepanoja ja räpsimään niistä kuvia. Voisi kuvitella että tämä olisi ollut helppoa, mutta voin kertoa että ei. Ei ainakaan minulle, vaikka mielestäni minulla on ihan hyvä visuaalinen silmä. Käännettiin ja väännettiin propseja ja lopulta saatiin niistä oikein kivoja. 
Lopuissa workshopeissa tutustuimme tuleviin uutuuksiin. Osasta saimme jo vähän enemmän infoa ja voin sen verran kertoa että aikas makeita juttuja on tulossa pian! Osa tuotteista pysyi supersalaisuuksina ja niistä saimme vain pienen nokareen kokeiltavaksi kämmenselälle. En malta itsekään odottaa että mitä nämä uutuudet ovat ja koska me saamme ne myyntiin! Niinkuin osa teistä tietääkin, olen hyvin malttamaton tyyppi enkä kestä tällaisia odotuksia! Nyt ei kyllä muu auta kuin vain odottaa! 
Yksi tuote mikä ei ole enää salaisuus on Calendula linjamme uutuus kosteusvoide, Calendula Serum-Infused Water Cream. Se on tullut myyntiin New Yorkin Flagship liikkeeseemme reilu viikko sitten. Tämä taikatuote tulee Suomessa myyntiin toukokuussa. Olen nyt käyttänyt voidetta muutaman päivän ja tykkään kyllä kovasti! Voin kertoa tuotteesta lisää erillisessä postauksessa.
Päivän jälkeen melillä oli aikaa hullutella kaupungilla ja valmistautua iltaan. Ilta alkoi coctail-tilaisuudella jonka jälkeen söimme herkullisen illallisen. Nam! Maittavan alku-, pää- ja jälkiruoan jälkeen alkoi bileet. Tanssimme niin paljon että seuraavana aamuna jalat olivat hieman kipeät. En edes muista milloin olisin tanssinut Macarenaa viimeksi! En ainakaan noin isolla porukalla koskaan. Ilta huipentui Frank Sinatran New York, New York kappaleeseen. Perfect! Meillä oli niin hauskaa että päätimme jatkaa bileitä vielä hotellin yökerhossa.Onneksi kuitenkin joskus yhden aikaan tajusin että meidänhän pitää vielä pakata, kun perjantaina ennen tapaamisia meidän pitää luovuttaa huoneet. Siellä sitten yön pimeydessä pakkasin laukut lähtökuntoon. 




Perjantai-aamuna hyppäsimme taksiin aikaisin aamulla ja kurvasimme tuttuun paikkaan, Manhattan Penthouseen. Aamu alkoi rennolla aamiaisella, joka oli hieman väsyneelle porukalle armollista. Ilmapiiri oli samaan aikaan innostunut ja haikea. Tiesimme että tämä on viimeinen päivä yhdessä...

Ohjelma alkoi ja sen aloitti Cheryl Vitali Kiehl’sin Global General Manager. Oli suuri kunnia päästä tapaamaan hänet! Tiesimme että tänään on meidän palkintojakopäivä. Yksitellen meidät pyydettiin eteen kuulemaan mitä kollegasi ovat sinusta kertoneet, millainen tyyppi olet ja millainen Kiehl’släinen olet. Tiesin että rakas kollegani Fanny oli kirjoittanut minusta. Kun oli minun vuoroni Cammie Cannella luki nämä kauniit sanat minulle:

I’ve known Ida for several years now and also had the pleasure of working closely with her in the Kiehl’s stand at Stockmann, Helsinki. As a person she’s incredibly loyal, thrust worthy and kind and has a really wicked sense of humor. She’s a team player but also knows how to take charge. She possesses so much information and knowledge about Kiehl’s as a brand and shares it eagerly with customers and well, everybody she knows! She has a passion for the US as well as Kiehl’s so one of her biggest dreams has always been to visit the flagship store in New York . And now her dream is coming true. No one deserves it more than she does and we are all over the moon happy for her. She has already made plans of taking trillions of pictures, FaceTimeing us from the store and what questions to ask Cammie.  Of course her wedding in August 2019, wouldn’t be complete either without some Kiehl’s products in the bathroom for the guests to use. Take good care of her while there but be sure to send her back to us in Finland, we need her.

Itkuhan siinä tuli, niinkuin olettaa saattaa. Onnenitku tietysti! Puheen jälkeen sain diplomin ja Kiehl’s sydämen mihin on kaiverrettu brändin slogan; Love what You Do, put Your heart into it and You will be rewarded. 
Näiden lisäksi saimme jokaisen Kiehl’släisen unelmapinssin. Kun asioit Kiehl’s pisteellä missä vain ympäri maailmaa voit huomata että KCR kantaa yllään valkoista lääkärintakkia ja sen rinnuksessa on kiinni erilaisia pinssejä ja niillä on aina eri merkitys. Tämän Legacy Award Tripin voittaneet saavat valkoiseen takkiinsa upean vapudenpatsaspinssin. Se on kyllä itselleni se Graalin malja kun puhutaan meidän pinsseistä.


Kun kaikki 85 osallistujaa oli palkittu söimme vielä lounaan yhdessä. Lounaan jälkeen oli hyvästien aika. Se oli haikeaa. Jännä miten pienessä ajassa voi solmia niin monia ystävyyssuhteita. Olen varma että osasta jää minulle kyllä ihan elinikäisiä ystäviä. Nyt minulla on ystäviä Australiasta, Kiinasta, Yhdysvalloista, Saksasta jne. Aikamoista!
Minun lentoni lähti vasta myöhään illalla joten oli vielä hyvin aikaa nauttia kaupungin hälinästä ja ottaa jopa pienet nokoset. Osa ryhmäläisistäni lähti myös vasta illalla niin hengailimme yhdessä. Menimme kentälle ajoissa, tietäen että JFK on kiireinen kenttä ja jonot voivat olla ihan hulluja. Kentällä onneksi kaikki sujui mallikkaasti ja pääsin vielä tekemään vähän ostoksia. Sitten eikun koneeseen, silmät kiinni ja unta.
Mä en osaa kuvailla kuinka onnellinen ja kiitollinen olo mulla on tästä kaikesta. Tämä reissu antoi kyllä niin paljon ja uskon että muistelen tätä vielä pitkään. Kiitos kaikille jotka mahdollistitte tämän. ❤️

Thank You Kiehl’s!

2 kommenttia:

  1. Ihan mieletön reissu. Seurasin instassa herkeämättä. Onnea mielettömästä reissusta. Kiehl's on vaan niin paras. 💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ❤️ Olen kyllä niin onnekas että saan työskennellä maailman upeimman brändin parissa! 😘 Kiva jos IG-kuvista välittyi meidän reissun loistava fiilis!
      Kiehl’s rocks! 🤘🏻

      Poista