tiistai 7. toukokuuta 2019

My Wedding Fragrance



Sanotaan että tuoksumuisti on muistin muodoista vahvin. Jokin tietty tuoksu voi viedä sinut ajassa vuosia taaksepäin ja nostaa hymyn huulille. Myös jos ikävöit jotain sinulle rakasta henkilöä on ihana tuoksuttaa hänen paitaansa tai nukkua hänen tyynyllään, koska se tuoksuu ihan rakkaaltasi. 
Tästä syystä halusinkin valita elämäni suurimpaan päivään oman tuoksun. Osoite oli selvä, Atelier Colognen ständi Stockmannilla! Heiltä löytyy hienostuneita ja hyvin persoonallisia, tarkoin valituista raaka-aineista valmistettuja tuoksuja. Olin useasti käynyt tuoksuttelemassa heidän Tobacco Nuit nimistä tuoksua. Se on mausteinen, puinen ja lämmin tuoksu. Siinä tuoksuu mm. tupakan kukka, klementiini, setripuu, tonkapapu ja meripihka. Täyteläinen ja jopa hieman paksu tuoksu on ihan mun juttu! Tämä tuoksu on ollut pitkään mielessäni, mutten ollut ennen osannut tehdä lopullista ostopäätöstä. Nyt sitten lopulta tämä valikoitui minun häätuoksukseni. Hetken mietin että voiko kesähäihin laittaa niin tummaa tuoksua, mutta Tobacco Nuit vei minut niin mennessään että päätin että kesätuoksujen normit saavat siirtyä syrjään. 
Mikä on ihan loistavaa, niin laadukkaiden tuoksujen lisäksi Atelier Colognella voit personoida oman pullosi. Hajuvesipullolla on oma nahkainen kotelo ja siihen voi painattaa valitsemasi tekstin. Minä päädyin painattamaan omaani tekstin ” It’s a match 03.08.2019”. Olemmemehan me kuitenkin Tinder- match, niin tämä teksti on enemmän kuin osuva! Atelier Colognen tuoksuja löytyy kolmessa koossa, 30, 100 ja 200ml. Jos ostat 200ml tuoksun, saat 30ml tuoksun kaupanpäälle!  Isommasta pullosta pystyy helposti sitten täyttämään pienempää pulloa joka kulkee helpommin mukanasi. Tuoksuja on ihan jokaisen makuun ja hetkeen! Kannattaa ehdottomasti mennä tutustumaan. Heidän ständinsä ja tarinat tuoksujen takana ovat niin upeita, että suosittelen käymään siellä, vaikket olisikaan tuoksun tarpeessa juuri nyt. 


Valitsin heidän upeasta valikoimasta myös Terolle oman tuoksun. Santal Carmin Cologne Absolu. Pitäähän sulhasellakin olla oma häätuoksu! Teron tuoksun nahkakoteloon painettiin Mr & Mrs Lehtonen. Toivotaan että tämä on sulhasen mieleen! Nyt pystymme molemmat palaamaan valokuvien ja muiden muistojen lisäksi myös tuoksujen avulla tärkeään päiväämme! Atelier Colognen tuoksut pakataan upeasti kauniiseen rasiaan ja brändin omaan paperikassiin. Loppusilauksena kassissa olevaan silkkipaperiin suihkautetaan sinun uutta tuoksua. Luksusta. Nyt meidän täytyy vain malttaa odottaa 87 päivää että voimme suihkuttaa näitä luksustuoksuja ihoillemme!
Oletteko te valinneet tärkeään päiväänne oman tuoksun? Mikä tuoksu vie sinut muistoissasi johonkin tärkeään tapahtumaan? 💙

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti