tiistai 28. toukokuuta 2019

The Miracle Moisturizer



Ihanaa päästä kertomaan teille Kiehl’sin tuoreimmasta uutuustuotteesta! Moni teistä jo varmasti tietääkin Kiehl’sin jo legendaksi muodostuneen Calendula Herbal Toner -kasvoveden, joka tunnetaan tuttavallisesti Miracle Water -nimellä, enkä yhtään ihmettele miksi. Tämän kasvoveden Kiehl’s on luonut jo 60-luvulla ja se pitää pintansa myös tänä päivänä. Eikä ihme! Calendula, eli kehäkukka tunnetaan rauhoittavasta ja tulehduksia parantavasta tehostaan. Tätä Kiehl’sin asiakkaat halusivat lisää, eri tuotteina kasvoveden ohelle. Toiveita kuunneltiin ja pilarituotteesta intoutuneena luotiin kokonainen kehäkukka -tuotelinja! Ensin kasvovesi sai kaverikseen syväpuhdistavan, ihon toimintaa tasapainottavan puhdistusgeelin, Calendula Deep Cleansing Foaming Face Washin. Muutaman vuoden perässä asteli kehäkukkaa ja aloe veraa sisältävä, rauhoittava ja syväkosteuttava kasvonaamio, Calendula & Aloe Vera Soothing & Hydtraring Mask. Tämä naamio on ollut ihoni pelastus jo monet kesät ja talvet. Tästä en luovu!

Jotain olemme jääneet kaipaamaan näiden tuotteiden ohelle...

Tänä keväänä Kiehl’sin Calendula-linja tuli kokonaiseksi kun linjaan saatiin iki-ihana kosteusvoide! Voide kantaa nimeä Calendula Serum-Infused Water Cream. Nimi jo paljastaa että koostumus on höyhenen kevyt, mutta aivan mielettömän kosteuttava. Jopa seerumimaisen silkkisyyden omaava kosteusvoide imeytyy syvälle ihoon ja jättää ihon pinnan heleän raikkaaksi ja kosteutetun kuulaaksi. Sen hentoinen koostumus korjaa pintakuivaa ihoa ja näin ollen ihossa oleva sameus katoaa. Mikä tässä tuotteessa on myös ihan huippujuttu on se, että se tuntuu jopa kevyesti viilentävältä kun sen levittää iholle. Jos tuleva kesä on läheskään niin kuuma kuin edeltäjänsä niin kaikki viilennys tulee kyllä tarpeeseen! Tämä voide käy kaikille, ihotyypistä riippumatta. Jos tuntuu että voide ei yksinään riitä ravitsemaan ihoasi, lisää alle seerumi tai kasvoeliksiiri. Itse olen käyttänyt tätä kehäkukkaunelmaa jo noin kuukauden ajan ja ihoni kyllä rakastaa tätä! Käytän tätä Kiehl’sin C-vitamiini seerumin, Powerful-Strenght Line-Reducing Concentraten parina ja ne yhdessä on kyllä pettämätön duo!

Kun kuljet Kiehl’s myyntipisteen ohi, nykäise KCR:ää hihasta ja pyydä tuotteesta näyte. Voin luvata että tulet ihastumaan! Jos jostain syytä tuntuu että voide ei ole sinun juttu, istahda ihokonsultaatioon jossa Kiehl’sin ammattilaiset löytävät juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet. 🌼



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti