perjantai 22. maaliskuuta 2019

I didn't even know that I love the 90's !



Muistatteko tuon poika- ja tyttöbändien kulta-ajan? Kun muodissa oli Eastpakin reput jotka oli valutettu niin alas että repun alareuna iski joka askeleella polvitaipeisiin? 
Jopa talvitakin piti olla niin lyhyt että alaselkä näkyi ja pakkasilla teinien munuaiset joutuivat kylmyydestä koville. Pojilla oli pottatukka ja Tallinnan Mustamäen torilta ostetut Adidaksen ”ihan aidot” nappiverkkarit. Ilmassa leijui Yves Rocherin esanssisen kookos-hajuveden katku ja radiossa pauhasi Bäkkärit. 
Mic Mac:in fleecehupparit, reisitaskufarkut, hopeiset minireput ja Filan yli-isot collegepaidat. Max Factorin Panstickillä ja mustalla kajal-kynällä pystyi loihtimaan ajan henkeen sopivan meikin. Oh my God!
Tätä listaa voisi jatkaa ja jatkaa!
Niin katkeransuloista kun se onkin niin ysäri on ehdottomasti back, ollut jo pidemmän aikaa. Ehkä tämä pahin tai kovin buumi on jo taittumassa pois, mutta olen aina ollut hidas syttymään trendeille. Monien kiemurtelujen jälkeen päädyin ostamaan vyölaukun, joka on itseasiassa enemmän kuin cool! Vyölaukku on kyllä ehkä myös maailman käytännöllisin laukku! (En oikeasti ikinä uskonut sanovani tätä!) Koirien kanssa ulkoillessa kaikki tarpeellinen kulkee helposti mukana kun kädet pysyy vapaana  ja jostain syystä vyölaukku on mielestäni vielä ihan hyvännäköinenkin. Sain myös synttärilahjaksi ystäviltäni Adidaksen vyölaukun. Ehkä Adidaksesta intoutuneena päädyin ostamaan vyölaukkuun mätsäävät pöksyt. Eli ei enempää eikä vähempää kuin ysärin kuumimmat NAPPIVERKKARIT! Oi kyllä! 

Näitähän on näkynyt katukuvassa jo ainakin vuoden ajan, mutta niinkuin sanottu, en lämpene tällaisiin asioihin heti. Kesti makustella tätä asiaa hetki. Mutta nyt minulla on omat ysäripökät ja uskon että tulen käyttämään niitä hyvinkin paljon!
Ootteko te hullaantuneet ysärimuodista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti