sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Velvet Touch





Juuri kun kerroin että meidän koti ei sen enempää pukeudu syksyyn kuin mihinkään muuhunkaan vuodenaikaan niin sekosin.
Olen yrittänyt siivota sähköpostiani niin ettei sinne tipahtaisi kokoajan mainospostia. Yleensä ne nimittäin vain ärsyttävät minua enkä niitä juurikaan availe. Kunnes viime viikolla satuin avaamaan Jotexin tarjouspostin. Mainoksessa komeilivat ihanat vaaleanharmaat samettilakanat! 
Olin niitä jo aiemmin ihaillut, mutten silloin raaskinut niitä hankkia. Nyt ne olivatkin hyvässä alessa ja ale-hinnasta sai vielä 30% lisä-alea! Siis toisin sanoen tarjous mitä en voinut ohittaa! 


Paketti saapui nopeasti joten pääsin tänään laittamaan nämä ihanuudet sänkyyn. Vitsi ne on makeet! Tuo sametti sopii tähän vuodenaikaan enemmän kuin hyvin! On kuitenkin kiva että ihoa vasten tuleva kangas ei ole samettia vaan pehmeää puuvillaa. Toki eipä kukaan estä kääntämistä niitä toisinpäin. 

Mä en ole mikään innokkain sängynpetaaja, joten nämä käyvät makkariimme hyvin, koska nämä lakanat on niin kauniit ihan sellaisenaan. Jännä nähdä miten nämä kestävät kulutusta ja aikaa, mutta ainakin nyt ne on enemmän kuin täydelliset.

Tänään on ollut viikon ainoa vapaapäivä ja se onkin mennyt pitkälti sängyssä makoillen ja kirjoja lukien. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti