torstai 5. tammikuuta 2017

Night-time routine




Iho joutuu päivän aikana koville. Tuuli, aurinko, saasteet, lämpö ja kylmä rasittavat ihoa. 
On siis syytä auttaa sitä palautumaan yöllä jolloin ihon uusiutuminen on vilkkaimmillaan. 

Hyvä puhdistus on ensiarvoisen tärkeää. Kiehl's onkin lanseerannut tähän aivan mahtavan ihoa hellivän Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil -puhdistusöljyn. Se sisältää mm. ihoa rauhoittavaa laventeliöljyä ja oliiviöljystä uutettua kosteuttavaa skvalaania. Sillä saat irti kovemmankin meikin hellävaraisesti. Puhdistuksen jälkeen iho on pehmeä kuin vauvan pylly ja aivan super heleä! 

Samaan linjaan kuuluu jo klassikoksi muodostunut Midnight recovery concentrate. 10 eri öljyn eliksiiri, joka auttaa ihoa uusiutumaan yön aikana. Se ravitsee, rauhoittaa ja kosteuttaa ihon yön aikana. Tätä loistotuotetta tarvitset vain muutaman tipan kerrallaan. Voit käyttää sen yksinään tai jos olet kuivaihoinen pystyt kerrostamaan sen päälle vielä kosteusvoiteen. Tätä ilman en ole nukkunut vuosiin! 



Älä suotta unohda myöskään herkkää silmänympärysihoa. Usein kuulen kysyttävän että eikö kasvovoidetta voisi käyttää myös silmänympärysiholle. Vastaukseni on aina sama; ei missään nimessä! Silmänympärysiho on hyvin herkkä ja ohuempi kuin kasvojen iho muuten. Se tarvitsee omaa hellää huolenpitoa. Totisinta totta on myös se että ikääntymisen merkit näkyvät ensimmäisenä silmänympärysalueella. Haluammehan pitää katseen kirkkaana ja nuorekkaana mahdollisimman pitkään. Älkää siis missään nimessä aliarvioiko tämän täsmätuotteen tarkoitusta. Silmäympärysvoidetta tulee käyttää aamuin ja illoin. Jos haluat hifistellä niin voit käyttää päiväksi ja yöksi eri tuotetta. Kiehl'sin ratkaisu silmänympärysihon yöajan hellimiseen löytyy myös tästä iki-ihanasta Midnight- linjasta. Midnight Recovery Eye- silmänympärysvoide vie pois tummuuden ja turvotuksen samalla raviten ja kirkastaen silmänympärysaluetta. Aamulla on ihana herätä näyttäen freesiltä! 

En voi muuta kuin suositella tätä ihanaa yöajan hoitolinjaa! Nämä tuotteet sopivat jokaiselle ihotyypille. Kiehl'sin myyntipisteistä saat aina myös näytteitä joista pääset ensin tutustumaan tuotteisiin. 

Kauniita unia sinulle ja ihollesi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti