sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Hunajaista helmikuuta odotellessa!




Tämän kevään ehdoton ykköstuote on Suomen Kiehl's myyntipisteissä ihan pian! 
Tämä on kaikkien pakko saada ja kokea! 

Mistä siis on kyse? 
Pure Vitality Skin Renewing Cream on voide jolla pystyt lataamaan ihollesi elinvoimaa aamuin illoin. Tämä hunajaisen täyteläinen koostumus pehmentää ihosi silkkiseksi välittömästi. Iho on heleä ja tasainen. 
Purkin sisältö koostuu 99,6 prosenttisesti luonnon raaka-aineista. Suurempaakin suurempi plussa siitä! Pääraaka-aineina toimivat Uusi-Seelantilainen Manuka-hunaja joka korjaa ihon rakennetta ja ylläpitää ihon kosteuspitoisuutta ja Korealainen punainen ginseng joka heleyttää ja kirkastaa sameaa ihoa. Tämä herkullinen superkosteuttava tuote sopii loistavasti myös herkkäihoiselle. Pure Vitality Skin Renewing Cream ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä eikä synteettisiä väriaineita tai hajusteita. 


Olen jo vuosia ollut täysin hullaantunut Kiehl'sin tuotteista, enkä suoraan sanottuna tiennyt kaipaavani enää mitään lisäystä iholleni. Pure Vitality sai minut toisiin aatoksiin. En tiennytkään kuinka samettiseksi ihon pinnan voi saada! 
Olen käyttänyt kyseistä voidetta nyt parin viikon ajan ja tuntuu kuin ihoni olisi vahvistunut reippaasti. Se todella näyttää elinvoimaisemmalta ja kirkkaammalta. 
Voide toimii loistavasti yksin, mutta näin talven kuivattamalle iholle olen ensin taputellut muutaman tipan Kiehl'sin Daily Reviving Concentrate-öljyä. Se antaa iholle energiaa ja antioksidanttien voima takaa suojan mm. saasteita vastaan. 
Pure Vitality voidetta tarvitset kerrallaan vain herneen kokoisen määrän. Ihan oikeasti, se riittää! 
Tuote suositellaan lämmittämään ensin hyvin käsissä, jonka jälkeen painelet tuotteen hellästi ihollesi ja pehmein pyörivin liikkein imeytät tuon hunajaisen ihanuuden ihollesi. 
Meikin voit levittää lähes samantien voiteen levityksen jälkeen. 


En pelkää ihoni ikääntymistä, koska tiedän että hyvin hoidettu iho ikääntyy kauniisti. 
Juuri siksi tämä uutuus jää ehdottomasti osaksi ihonhoitorutiiniani. 
Tämän upeuden tulet löytämään Suomen Kiehl's myyntipisteistä helmikuun kuudentena päivänä. Eli malta vielä hetki! Muista että jos epäröit tai haluat vielä varmistua tuotteen toimivuudesta, pyydä asiakaspalvelijalta näyte kokeiluun. Jälleen kerran olen vakuuttunut että sinä ja ihosi tulette rakastumaan tähän tuotteeseen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti