maanantai 18. heinäkuuta 2016

Pieni hengähdystauko




Syystä tai toisesta musta tuntuu että alkukesä on mennyt mulla vähän ohi, jopa ne ihanat toukokuun helteet. Tuntuu kuin olisi mennyt vain tukka putkella ympäriinsä, vaikkei mitään ihmeellistä extra-ohjelmaa olekaan ollut. Nyt kuitenkin on aika pysähtyä hetkeksi ja irrottautua arjesta pariksi viikoksi. Kesän jenkkireissu on vielä edessä päin, mut nyt nautitaan suomen kesästä ensin. Ensimmäisellä lomaviikolla on tiedossa mökkeilyä ja sitten vielä iki-ihanat Tikkurila festivaalit! Relataan ja rokataan. 

Ihanaa kun mieheni perheellä on mökki joka sijaitsee saaressa. Koirat saavat peuhata vapaina ja käydä uiskentelemassa kaikessa rauhassa. Itse aion lukea kirjoja ja kuunnella hiljaisuutta. 
Toisen lomaviikon vietämme iki-ihanassa Helsingissä. Näemme ystäviä ja Suomessa lomailevia sukulaisiani. 
Viime vuoden kesäloma meni tehokkaasti muuttolaatikoita purkaen ja uuteen asuinalueseen tutustuen. Ajatella että siitäkin on jo yli vuosi kun muutimme ensimmäiseen yhteiseen kotiimme! Eikös se niin ole että aika menee vauhdilla kun on mukavaa? Silti toivon ettei tämä loma mene liian nopeasti vaikka mukavaa meillä tulee olemaankin.  



Nyt pois koneen äärestä ja tekemään ei mitään! Hauskaa kesää kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti