maanantai 25. heinäkuuta 2016

Tikkurila festivaali 2016



Takana ovat taas tämän kesän mahtavimmat bileet! Tänä vuonna järjestettiin jo historian kolmannet Tikkurila festarit. On ollut huippua kun olen päässyt joka vuonna bailaamaan näissä kinkereissä. 
Pitkät päivät bailanneena tämän postauksen kirjoittaminen jäi tälle päivälle, sunnuntai kun meni hieman väsyneissä merkeissä. Nukuin niin myöhään etten edes tiennyt että niin myöhään voi nukkua. Hah. Rankka setti tällainen kahden päivän yömyöhään asti joraaminen. 





Tämän vuoden esiintyjäkattaus oli kyllä taas jälleen loistava. Eniten esiintyjistä odotin ehdottomasti Apulantaa. Voi että miten mahtava yhtye se onkaan! Kylmäksi ei jättänyt myöskään Michael Monroe, JVG eikä Kasmir. Kuuleman mukaan Antti Tuiskukin veti taas niin upean keikan että! Sen valitettavasti itse missasin tänä vuonna. Ensi vuonna sitten uusi yritys. 
Pitää kyllä kiittää esiintyjien lisäksi myös järjestäjiä näistä festareista. Joka vuosi nämä festarit ovat olleet todella hyvin järjestetyt ja siistit, ei voi muutakuin nauttia! 

Taas tuli huomattua kuinka meidän pienen pienessä Suomessakin löytyy paljon lahjakkaita artisteja. Voimme olla heistä ylpeitä. On myös ihan superia saada tällainen tapahtuma suht lähelle kotia, vaikka näihin juhliin voisin hyvin matkustaa vähän kauempaakin. Todella toivon että Tikkurila festivaalien taival jatkuu ja pääsemme ensi vuonna taas bailaamaan upeiden suomalais-artistien ja yhtyeiden säestämä! 
Eksyikö kukaan lukijoista festareille viikonloppuna? Mitäs tykkäsitte?




Ps. Tuo Kopparbergin uutuus Fruit Lager oli superhyvää 👌

2 kommenttia: