sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Keskikesän juhlaa









































En ole ikinä ollut mökki-ihminen, eikä minulla ennen ollut vahvoja juhannustraditioita. Mieheni tavattuani myös minusta tuli juhannusmökkeilijä. Tänäkin vuonna juhlimme keskikesän juhlaa ihanassa miljöössä Sammatissa.
On niin ihanaa kun ei ole kiire minnekään, saa olla vaan. Nauttia hyvästä ruoasta, seurasta, juomasta ja tänä vuonna myös ihanasta kesäkelistä! Tällä kertaa meitä oli iso kööri yhdessä juhlimassa. Ihan parasta! 

Saunominen ja järveen pulahtaminen on aina mökkijuhannuksen kohokohta. Talviturkki tuli siis vihdoin heitettyä! Olo saunan ja uinnin jälkeen on raukea ja raikas, kunnon löylyjä ei voita kyllä mikään. 
Ja ai että miten tunnelmallista oli istua saunan terassilla mieheni kanssa aamun pikkutunneille ja kuunnella ikivanhaa c-kasettia minkä mieheni oli nuorena poikana nauhoittanut mökkikasetiksi. Nauha täynnä ysäriräppihittejä! Super nostalgista! 
Hukuimme keskusteluihin ja musiikin fiilistelyyn niin että yhtäkkiä huomasimme kellon olevan kuusi aamulla. Muut jo heräilivät kun me vasta painuimme yöpuulle. 

Ennen olen viettänyt kaupunkijuhannuksia, mitkä sinänsä ovat myös omalla tavallaan tunnelmallisia mutta ei ne kunnon mökkijuhannusta voita! Ei mitenkään päin. 
Toivottavasti teilläkin oli onnistunut juhannus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti