tiistai 28. kesäkuuta 2016

ESTA PARTY

Juhlan aiheita on elämässä monia, joten miksi ei tehdä juhlaa myös ESTA-hakemuksen teosta? 




Esta (Electronic System for Travel Authorization) on siis matkustuslupahakemus joka pitää tehdä ennen Yhdysvaltoihin matkustamista. 
Olemme lähdössä elokuun lopussa kuuden hengen köörillä kohti New Jerseyä ja New Yorkia. Lennot on maksettu, asunnot ja auto vuokrattu, mutta ESTAt puuttuivat vielä koko porukalta. Päätimme järjestää ESTA-bileet niin saisimme kaikki hakemukset tehtyä ja hyväksytettyä samaan aikaan. Mikäs sen mukavempaa kuin täyttää hakemukset hyvässä seurassa lasillinen kuohuvaa kädessä!? 
Samalla tuli hoidettua myös kansainväliset ajokortit heille jotka aikovat kuskina reissussa olla. Suomalainen ajokortti käy kyllä sellaisenaan Yhdysvalloissa, mutta tämä kansainvälinen ajokortti on hyvä olla varmuuden vuoksi. Se kannattaa laittaa korvan taakse jos on lähdössä  jenkkireissulle. Toki tällekin asialle olisi voinut järjestää oma bileet, mutta kohtuus kaikessa. 

Vaikkei hakemuksien tekoon tietenkään kauaa mennyt, niin onpa sekin nyt hoidettu. Lisäksi saimme ideoitua matkaa ja vaihdettua kuulumiset. Kun reissuun lähtee isompi porukka on kaikilla tietysti omia odotuksia ja "pakko päästä" -kohteita. Oli hauskaa päästä keskustelemaan kuka haluaa nähdä mitäkin. Kartta pöydälle ja tutkimaan! Olemme kaikki niin fiiliksissä tulevasta reissusta että melkein halkeamme innostuksesta. Tätä matkaa todella on odotettu!

Voi että, voiko jo ruveta pakkaamaan?!


2 kommenttia:

  1. Voii vitsit, jännittää sun puolesta :D Pitäkää superhauskaa teiän reissulla, ja toivottavasti blogiinkin tulee sieltä juttua :)

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Reissusta tulee varmasti aivan super! Aivan varmasti blogiin tulee juttua reissusta!
      Hauskaa kesää sinulle! :)

      Poista