sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Wau, mikä Vappu!


Meillä ei yleensä ole ollut mitään kummempia vappuperinteitä, muutakuin mennä fiiliksen mukaan minne haluamme. Tänä vuonna kutsuimme ystäviä luoksemme juhlistamaan vappua ja hengailemaan. Oli niin superhauskaa että yön pikkutunneille astihan se ilta venähti. Kippisteltiin kuohuvaa, herkuteltiin vappuherkkuja ja nautimme yhdessäolosta.




Meillä oli ensimmäinen vappu kalliolaisina. Niinkuin olettaa saattaa niin Kallio ei jättänyt meitä kylmäksi vappunakaan. Jo aamulenkillä ollessa kuulimme pullonkorkkien poksahtelevan ja näimme serpentiinein ja valkolakein koristeltuja ihmisiä. Iloisia ihmisiä ympäriinsä toivottelemassa hyvää vappua. Kauniita vappupalloja heilumassa kevyessä kevättuulessa aurinkoisessa Kalliossa. Epäselvistä sääennustuksista huolimatta saimme viettää vappua todella kauniissa kevätsäässä, ihan täydellistä!

Sunnuntaiaamuna oli ihanaa herätä rauhassa ja käydä normaalia hidastempoisemmalla aamulenkillä. Huomasi kyllä että kroppa väsyy kun on juhlinut koko eilispäivän! 
Lenkin jälkeen olo ei ollut enää väsynyt, mutta kasvoni näyttivät siltä etten olisi nukkunut sekuntiakaan. Oli pakko antaa iholle vähän ulkoista energiaa. Levitin iholleni paksun kerroksen Kiehl'sin uutuusnaamiota Turmeric & Cranberry seed energizing radiance mask, joka todella kirkastaa, heleyttää ja jopa kevyesti kuorii ihoa! Oikea energiapommi iholle! Voin suositella tätä tuotetta ihan kaikille! Naamion jälkeen maksimoin energisoinnin vielä Lancômen uutuuskosteuttajalla. Énergie de vie lataa iholle paljon antioksidantteja ja goji-marja raaka-aineena myös virkistää ihoa tehokkaasti. Kuin superfoodia iholleni! Höyhenenkevyestä koostumuksesta huolimatta tuote todella antaa reippaasti kosteutusta iholle. Näiden ihmetuotteiden jälkeen uskalsin taas kurkata peiliin. Kyllä, iho oli heleämpi ja heränneemmän näköinen. Ehkä nyt uskaltaisin mennä ulos!



Keli oli vappupäivänäkin mitä mainioin joten lähdimme käppäilemään pitkin Kallion aurinkoisia katuja. Huomasimme taas kuinka koko kaupunginosa herää taas henkiin kun kevät on täällä. Kallio ei ole yhtään kolkko, päinvastoin täällä on paljon vihreää ja vehreää. 
Haimme sandwichit Street Gastrosta ja kipitimme Torkkelinmäelle puistonpenkille herkuttelemaan. Nämä leipäset on kyllä todella koukuttavia ja tuo Vaasankadun Street Gastro on jopa pelottavan lähellä.



Loppupäivä menikin sitten hyvin leppoisasti kotisohvalla elokuvia katsellen ja limpparia juoden. 
 Väsyneenä ja onnellisena haluan kiittää kaikkia mukanaolleita todella hauskasta päivästä! 
Toivon että kaikilla muillakin oli yhtä onnistunut vappu kuin meidän porukalla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti