sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

NYX, hot or not?

Minä harvemmin hurahdan uusiin meikkivillityksiin, vaikka kosmetiikka-alalla työskentelenkin. Ihonhoito on aina ollut mulle isompi juttu kun meikit. Jo kosmetologikoulussa tiesin että veri vetää enemmän ihonhoitoon kuin ehostukseen. Toki aina tutustun uutuuksiin ja uusiin sarjoihin, ihan vain pysyäkseni kartalla. Viime vuoden varmasti suurin tulokas Suomessa oli Urban Decay, mutta tämä kevät on aloitettu toisen amerikkalaissarjan NYXin komennuksella. Jollain jenkkireissullani olen ohimennen NYXiin tutustunut, mutta unohtanut sarjan sen koommin.
Nyt kävin Sokoksella tutustumassa tähän sarjaan hieman paremmin. Ständi kuhisi asiakkaita ja kaikki olivat super kiinnostuneita sarjasta. Kurottelin ihmisten lomasta tuotteita hyllyiltä ja sain napattua muutaman tuotteen joita oli pakko päästä kokeilemaan. 
Suurista hypetyksistä huolimatta en ostanut paljon hehkutettua highlight & contour palettia vaan jotain ihan muuta...


Olin jo pitkään etsinyt tarpeeksi pigmenttiä antavaa kulmakarvageeliä tms., joten päätin antaa  NYXin Tinted Brow Mascaralle mahdollisuuden. Yllätyin, todella. En uskonut että vajaa 8 euroa maksava tuote voisi oikeasti olla hyvä. Tästä tuli uusi suosikkituotteeni!
Kulmakarvamascaran kaveriksi mukaan lähti myös tummien silmänalusien pelastaja, Dark circle concealer. Ihan ok tuote, massa olisi mielestäni saanut olla hieman notkempi ja kosteampi. Olen suht kuivaihoinen joten tämä jäi hieman liian puuteriseksi ihollani. Ehkä tämä tulee aktiivisempaan käyttöön kesällä kun iho ei tunnu ihan niin kuivalta. Tuotteessa oli kyllä loistava pigmentti, joten ei niin kuivaihoiselle varmasti ihan loistotuote.



Meikkipussia täydentämään lähti myös Illuminator hohdepuuteri. Aivan mahtava tuote! Se heleyttää ihon luonnollisen kauniiksi ja koostumus on ihanan hentoinen. Eihän iho vaan voi olla liian heleä, eihän? Tämän avulla väsynytkin iho näyttää kuulaalta.

Täydellisen ihon salaisuuksiin tietysti kuuluu myös ihon pienten virheiden peittäminen. Siihen on oiva ratkaisu on kyllä HD concealer. Pienet punaiset näpyt ja muut virheet saa tällä piiloon huomaamattomasti. Tätäkin tuotetta voin suositella lämpimästi. Tuote levittyi tasaisesti ja pysyi siistinä koko päivän.

Hauska ajatella että nämä tuotteet maksoivat yhteensä vajaa 40 euroa. Koin saavani rahoilleni vastinetta ihan toden teolla. Halpa ei aina automaattisesti tarkota huonoa ja kallis hyvää.
Näiden kokeilujen perusteella voin kyllä sanoa et NYX on todellakin HOTHOTHOT!

2 kommenttia:

  1. Oikein loistavasti! Eikun ostoksille! Huulituotteetkin vaikutti myös oikein laadukkailta. Seuraavaksi aion kyllä kokeilla niitä. :)

    VastaaPoista