torstai 21. huhtikuuta 2016

Kevättä rinnassa

Kyllä huomaa että aurinko tuo taas ihan uutta virtaa aivan kaikkeen! Niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Sängystä nouseminen eikä töihin käppäileminen ole enää tervanjuontia, työpäivät menevät hujauksessa ohi ja vapaa-päivinä on puhtia vaikka mihin. Se on kumma miten suuri vaikutus valoisuudella on!
Nyt myös jännätään lätkää ihan toden teolla!  Seurataan otteluita intensiivisesti,  huudetaan kurkku suorana ja puetaan punaista päälle! Tutkitaan tilastoja ja kokoonpanoja. Niin jännää! Rakkaat kollegani joutuivat tähän ryöpytykseen myös mukaan kun joutuivat vaihtelemaan kanssani työvuoroja niin etten missaisi matseista hetkeäkään. Suuri kiitos heille joustavuudesta ja ennenkaikkea ymmärryksestä. 



Jääkiekkohuuman lomassa olemme myös laittaneet paljon kotia kevätkuntoon. Löysimme vihdoin pari kivaa taulua seiniä koristamaan. (Ei siinä mennytkään kun melkein vuosi).
Julisteet bongasimme desenio.fi -sivustoilta. Siellä valikoima oli jäätävän laaja joten valitsemisessa meni hetki (niin paljon hyviä vaihtoehtoja). Aion ehdottomasti tilata vielä lisää erilaisia mustavalko-kuvia Deseniolta. Kuvat oli printattu laadukkaalle paperille ja itse printti näyttää myös erinomaiselta. 
Valitsimme olohuoneeseen näyttävän maailmankartan. Se on yksinkertainen ja kaunis. Heti tuli kotoisampi fiilis olohuoneeseen taulun myötä. 
Eteiseen valitsimme kotikaupunkimme karttakuvan. Heti kun taulu oli ripustettu etsimme kotikatumme kartalta. Se löytyikin nopeasti. Helsinki, we love You!



Taulujen lisäksi "pakkosaada"-listalla oli myös uusi valaisin ruokailuryhmämme yläpuolelle. Vanha valaisin oli kaunis, mutta kuitenkin jollain tavalla makuuni liian tylsä. Iso tila vaati jotain säväyttävää. Pitkien etsintöjen ja pohdintojen jälkeen päädyin suomalaiseen design-klassikkoon; Yki Nummen Lokki-valaisimeen. Se on mielestäni niin kaunis ja voi miten kaunis valo siinä onkaan! 
Mieheni oli aluksi hieman skeptinen muovisen valaisimen hankinnasta, eikä täysin ymmärtänyt visiotani siitä kuinka hyvin se sopisi meidän kotiimme. Hän asensi valaisimen paikalleen ja sanoi heti olleensa väärässä. Hänen mielestään valaisin sopi ruokailuryhmämme yläpuolelle kuin nenä päähän. Jes! Olen niin tyytyväinen tähän hankintaan. 
Seuraavana haavelistalla on Iittalan Lantern-valaisin, mutta sitä aion odotella vielä hetken. Nyt pidetään kukkaronnyörit kesään saakka vähän tiukemmalla niin saa sitten reissussa shoppailla hyvällä omallatunnolla. 


Keväällä on myös monia synttäreitä, juhlia ja muita tapahtumia, joten ennen kuin huomaammekaan kesä on jo täällä! Tälläkin viikolla on vielä tiedossa Heavyklassikot- konsertti, pari IFK:n matsia ja Tanssinpäivän gaala. 
Kivaa tekemistä siis riittää! Perfect! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti