keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Keväinen talviloma


Tämän vuoden talviloma vietettiin hyvinkin keväsissä merkeissä. Olimme odottaneet lomaa koko alkuvuoden. Oli ihanaa lomailla kevätauringon valaisemassa Helsingissä. Niin kaunista ja energisoivaa! Varsinaisia lomasuunnitelmia meillä ei ollut. Päätimme että teemme jotain jos haluamme ja emme tee mitään jos emme halua. Mentiin koko loma ihan fiilispohjalta. 

Kävimme keskellä yötä metsälenkeillä ja ihanilla ajeluilla kuunnellen rakkauslauluja autossa. Ihanan siirappista ja niin täydellistä!
Oli ihanaa hukuttautua pitkiin keskusteluihin viinilasillisten ääressä ja unohtaa ajankulu. Pitkästä aikaa ei oikeasti ollut kiire minnekään. Ei ollut aikatauluja. Paitsi tietysti matsipäivinä. Silloin hallilla tai töllön ääressä piti olla kun kiekko putoaa jäähän, mutta se on meille sitä meidän laatuaikaa. 




Aamuisin nukuimme myöhään ja noustuamme kävimme koirien kanssa pitkillä lenkeillä ja nautimme joutenolosta. Voi kuinka meidän koirapojatkin rakastavat kevättä! Ihania uusia tuoksuja ja hajuja. Niidenkin mielestä on mukavaa pysähtyä aurinkoiseen paikkaan hetkeksi nauttimaan. 

Lomalla toki myös söimme hyvin, näimme ystäviä ja nautimme. Kolmet ihanat juhlatkin osui lomaviikolle. Voi sitä naurun ja ilon määrää! Oli ihanaa nähdä läheisiä yhden viikon aikana niin paljon. 

Lomalla on aina siivottava. Rakastan sitä. Outoa. Varsinkin oikein "raivaussiivoaminen" on ihan parasta. Saa kaikessa rauhassa "räjäyttää" yhden siivottavan alueen kerrallaan ja pistää hihat heilumaan. Lomalla sain siivottua perusteellisesti komeroita, kaappeja ja vaatehuoneen. Se on kumma miten niihin kaappeihin aina kertyy turhaa tavaraa. Miten se on mahdollista? 
Järjestys ja puhtaus tuo kyllä ihanan rauhan tunteen. On ihanaa elää kodissa jossa joka paikka ei pursua ja ole täyteen ängetty. 





Niinkuin aina, loma tuli enemmän kuin tarpeeseen. On ihanaa pysähtyä hetkeksi ja ottaa ihan iisisti. Tehdä vain niitä asioita mistä nauttii. 
Sen verran tehokkaasti on nyt akkuja ladattu ja kaappeja siivottu että ei ole hajuakaan mihin olen siivonnut työavaimeni! Eikun etsimään koska huomenna pitäisi olla jo takaisin sorvin ääressä. Iiiiik! Wish me luck!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti