maanantai 28. joulukuuta 2015

Ihana, ihana joulu


Tänä vuonna lupasin itselleni olla stressaamatta joulusta ja vain nauttia kaikesta - paketoimisesta, kokkailusta, hyvästä seurasta, ruoasta ja tunnelmasta. Nyt voin ensimmäisen kerran sanoa että taisin onnistua! (Jos ei lasketa pieniä stressin iskuyrityksiä. Selätin ne nimittäin aika nopeasti). 


Nautimme joulusta perheidemme kanssa herkutellen, höpötellen ja kikatellen. On ihanaa kun kaikki on kiireetöntä ja stressitöntä. Vaikka joulunpyhät menimmekin kylästä kylään niin silti tuntui että joka paikassa pystyi pysähtymään ja tunnelmoimaan.



Joulumme aloitamme joka vuosi äitini ja isäpuoleni luona herkullisilla mätivoileivillä ja lasillisilla kuohuvaa. Samalla kuuntelemme joulurauhanjulistusta televisiosta. 



Kotona sytyttelin kynttilöitä pitkin poikin jo aatonaattona tavoittaakseni täydellisen joulutunnelman. Samalla kuuntelimme tunnelmallisia joululauluja ja hörpimme höyryävää glögiä.


Aina on hyvä aika ja paikka suukotella, mutta mistelinoksan alla pussailu on taianomaista!


Joululahjat ovat osa joulutunnelmaa. Itse innostun eniten siitä kun näen läheiset avaamassa omia lahjojaan. En toki voi kieltää ettenkö itse tykkäisi saada lahjoja. Tänäkin vuonna pakettien kääreiden alta löytyi vaikka mitä ihanaa.


Yhdestä paketista löytyi ihana Kalevala-koru, Elämän roihu. Aivan minun tyylinen koru!


Olin toivonut näitä Niken Air Max kenkiä jo pitkään. Joulupukki yllätti ja toi minulle sellaiset lahjaksi! 


Superyllätyksenä pukki toi myös matkan New Yorkiin tulevana kesänä. Aivan mahtavaa! En malta odottaa! Vietämme viikon New Yorkissa ja viikon New Jerseyn Ocean Cityssä. Samassa paikassa missä olemme asuneet 20 vuotta sitten. Siitä tulee aivan mahtava reissu! Ihanaa päästä lempikohteeseeni loistavassa seurassa. 

Vaikka jouluna sain lahjaksi kaikenlaista ihanaa niin sunnuntaina kirmasin keskustaan ostamaan itse itselleni vielä yhden lahjan. Löysin aivan ihanan käsilaukun alennusmyynneistä. Yleensä kaikissa asuissa ja asusteissa minun värikoodi on hyvinkin selkeä musta, mutta nyt päätin hankkia valkoisen laukun mustan sijaan. 


Enemmän kuin tyytyväisenä haluan kiittää kaikkia jotka olivat mukana joulunvietossa ja jotka kutsuivat meidät kylään, notkuvien ruokapöytien ääreen!
Tänä vuonna vietimme aattoa mieheni perheen kanssa, se olikin ensimmäinen kerta kun vietin aattoa muualla kuin oman ydinperheen kanssa. Mieheni perhe on aivan mahtava ja on ihanaa kun he ottivat minut avosylin vastaan omaan joulunviettoonsa! 

Ihanaa ottaa alkava vuosi vastaan kun tietää että ympärillä on aivan mahtavia ihmisiä. Tehdään vuodesta 2016 mahtava vuosi, yhdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti