perjantai 27. marraskuuta 2020

Vauvan masuvaivojen helpotusta



Sain teiltä ihan superpaljon viestejä viime postaukseni jälkeen. Hirmuisen paljon hyviä vinkkejä ja ideoita. Kiitos niistä! 

Kaikki nämä neuvot ovat kultaakin arvokkaampia. Jotkut ehdotukset oli jo meillä käytössä tai ainakin testattu ja jotkut taas lähti heti testiin! 


Ensimmäisenä varasin ajan vyöhyketerapiaan, ajan saimme onneksi heti tulevaksi perjantaiksi. Sormet ja varpaat ristissä että siitä olisi apua Fridan vatsavaivoihin. 

Vyöhyketerapian lisäksi meille vinkattiin myös osteopatiaa. Aikaa varatessa tuli me hoitajan kanssa siihen tulokseen että Fridalle suurin hyöty olisi vyöhyketerapiasta. Katsotaan miten käy. Osteopatia sitten seuraavana listalla! 


Päivittäin teemme myös erilaisia hierontoja ja pierujumppaa, mihin meillä on ihan oma laulukin keksitty. Voin kuvitella että naapureilla palaa jo hermot kun laulan päivät pitkät pierujumppalaulua. Mahan ja jalkapohjien hieronta sekä pierujumppa kyllä tehoaa hyvin ja nopeasti!


Päätimme myös aloittaa Bifibaby plus -valmisteen käytön. Sitä on kehuttu paljon ja monille se on tuonut apua. Katsotaan josko se toimisi meilläkin. 

Cuplaton on ollut meille hurjan suuri apu ja sitä Frida onkin saanut jo noin parin viikon ikäisestä eteenpäin. Emme uskalla luopua siitä joten se jää meillä käyttöön tämän Bifibabyn ohelle. 

Tietysti kahta päivää ennen Bifibabyn aloittamista Frida sai Rota-rokotteen joka ei missään nimessä auttanut Fridan varsakipuihin, joten mahdoton vielä sanoa auttaako tämä vai ei. Pitää antaa kuurille nyt armon aikaa, koska nyt pikkumasu on kovalla koetuksella. 


Koliikkikeinu meillä on ollut käytössä reilu kuukauden verran ja se on aivan super. Aina sekään ei neitiä rauhoita, mutta osalla kerroista kyllä. Aina sekään ei neitiä rauhoita, mutta useimmiten kyllä, edes hetkeksi. Siinä on kopan yllä mobile ja toimintoja musiikista white noiseen, joten ihmeteltävää neidille siinä riittää.


Päätimme myös hankkia keinutuolin, minkä avulla Fridan nukuttaminen on rauhoittavaa niin nukutettavalle kuin nukuttajallekin. 

Kyllä täytyy sanoa että ainakin kaikkemme yritämme että pikku-Fridalla olisi hyvä olla. Sen kun tiedämme ja muistamme, niin voimme nukkua yömme rauhassa...siis toki jos Frida antaa. 🖤



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti