tiistai 2. huhtikuuta 2019

Vihdoin perillä New Yorkissa





On se kyllä aikamoista miten muutamassa tunnissa voi olla jo maailman toisella puolella! 

Aamulla jännitti kyllä paljon ja muutama kyynelkin tuli tirautettua. Niinkuin osasinkin odottaa. Kuitenkin kun istahdin koneessa paikalleni niin jännitys katosi. Melatoniinia tuplasatsi nassuun, unimaski silmille ja unta palloon! Ihan koko lentoa en pystynyt nukkumaan, mutta kyllä mä varmaan sellaisen 5 tuntia vedin tirsoja. 

Kentällä mua oli kuski vastassa joka vei mut hotelliin. Hotelli missä majoitun tämän viikon on Lower East Sidessa sijaitseva Hotel Indigo. Tää hotelli on niin upea että ehkä seuraavalla New York reissulla majoitutaan tänne! 

Tää osa NYCistä on mulle suht vierasta, joten kiva tutustua näihinkin kortteleihin.


Illalla lähdin vielä haukkaamaan happea ja käppäilemään kaupungille etten olisi seuraavana päivänä aivan jumissa ja turvoksissa. Mä kyllä rakastan tätä mestaa! Täällä on jotenkin niin kotoisaa, vaikea selittää miksi. Ehkä alitajunta tai jokin minussa tietää että kuulun tänne.

Kyllä sitä vaan silti meni tää päivä täällä vähän laput silmillä, kun oli reissusta niin poikki. Huomenna päivä uus ja aamun ja päivän ehdinkin hyvin shoppailla ja kierrellä. Meillä on ensimmäiset treffit huomenna illalla meidän upeassa flagship storessa. Tästä viikosta tulee kyllä niin makee! Pääsen tapaamaan Kiehl’s-kollegoitani ympäri maailmaa ja oppimaan paljon uutta! Kuulin tänään että osallistujia on huimat 85! 

Ohjelmassa meillä on super mielenkiintoisia juttuja, kerron niistä tarkemmin myöhemmin lisää. Nää on ihan oikeasti niitä ”once in a lifetime”-juttuja! 


Yritän päivittää blogia heti kun vain ehdin! Viimeistään sitten paluulennolla.

Nyt suihkun kautta peiton alle! 😘





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti