maanantai 19. marraskuuta 2018

24 Things I Love About You





Joka ikinen vuosi koko 31 vuoden elämäni ajan olen saanut äidiltäni enkeliaiheisen joulukalenterin. En kaipaa suklaakalentereita tai muitakaan, enkelikalenteri muistuttaa jokaisen luukun alla miksi joulua juhlitaan. Nyt kun oma joulukalenteri jo odottelee joulukuun alkua jääkaapin ovessa, tuli mieleeni että voisin tehdä Terolle oman joulukalenterin. Pohdin ideoita että miten sen toteuttaisin. Tavaraa en halunnut luukkuihin piilottaa. Sitten mieleeni juolahti että mikäs sen ihanampaa kuin kertoa joka joulukuun päivä yhdellä lauseella miksi rakastan häntä. 

Toteuttamiseen ei paljoa tarvinnut. Lasipurkki, kynä ja paperilappusia... niin ja toki muutama Nessu, onnen itkuhan siinä tuli. Mietin kuinka onnekas olenkaan kun saan viettää elämäni noin upean tyypin kanssa! Oli muuten aika vaikeaa lopettaa 24. kohdalla!! 

Annoin kalenterin Terolle pari päivää sitten ja hän todella piti tästä ideasta! Lupasin että teen tästä jokavuotisen tradition. Tätä ideaahan voi modata vaikka miten!

Eli te jotka vielä mietitte miten toteutatte tämän vuoden joulukalenterit läheisimmillenne niin ei kun kynä käteen vaan! Materiaa on meillä kaikilla varmasti  jo riittämiin, mutta kauniita sanoja ja ajatuksia ei koskaan voi olla liikaa! 


Oletteko te tehneet itse joulukalentereita? Millaisia? 

4 kommenttia: