sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Weekend OFF


Muutaman viikon tauon jälkeen mulla oli viikonloppu vapaana! Päätin tehdä vähän kuva-painotteisemman postauksen meidän viikonlopusta.


Lauantaina kipaisin kukkakauppaan hakemaan ison valkoisen hortensian. Mun mielestä on ihanaa kun kotona on kukkia. 
Päivällä Tero katseli Liverpoolin matsia, joten mä hörpin viiniä ja lueskelin sisustuslehtiä. Ihana zen -hetki. 
Asun -lehti on muuten ainoa lehti mitä kestotilaan. Se on kiistelemällä paras kotimainen sisustuslehti! 


Joskus luin jostain että lakanat pitäisi vaihtaa kerran viikossa! Älkää tuomitko, mutta myönnän että meillä niitä ei vaihdeta niin usein. Parin viikon välein on meidän lakananvaihtosykli. 

Oon aivan koukussa tuohon L’Occitanen laventelin tuoksuiseen tyynysuihkeeseen. Sitä suihkin petivaatteille aina lakananvaihdon yhteydessä. 
Laventelin tuoksu on niin rauhoittava! Maailman paras fiilis on pujahtaa puhtaisiin, hyvältä tuoksuvan lakanoihin. 




Jos jokin niin Pinterest on koukuttava! Hääsuunnitteluissa se on ihan mahtava työkalu! Mun tilillä on satoja ”pinnattuja” kuvia hääpuvuista, hääkuvausideoista ja hääkoristeluista. 
Perjantaina varasin ensimmäisen hääpuvun sovitusajan! Lokakuun alussa pääsen sovittelemaan. Niiiiiiin jännää! Onneksi kaasoni tulevat makutuomareiksi. Luotan silti myös vahvasti siihen että sen tietää sitten kun sen oikean puvun löytää. 


Mun uusi villitys on vanhat, ajan patinoimat aterimet. Kierrän usein Kallion pieniä antikvariaatteja ja etsin kauniilla yksityiskohdilla koristeltuja aterimia. Pääasiassa hankin erilaisia tarjoiluottimia ja lusikoita. Tänä viikonloppuna löysin taas yhden kauniin ottimet kokoelmiini. 
Näillä saa kattaukseen pientä kivaa extraa. 
Tämä villitys lähti siitä kun päätin että häihimme tulevan karkkibaarin herkut pitää saada lapioida kauniilla vanhoilla isoilla lusikoilla.



Meidän pojat pitää onneksi aina huolen siitä ettei mikään päivä mene ihan laiskotteluksi. Vapaapäivinä on ihanaa kun aamulenkilläkään ei ole kiire mihinkään, vaan voidaan koko perhe nauttia kunnolla liikunnasta ja raikkaasta ulkoilmasta. 
Toinen koiristamme on vatsataudissa, joten ulkona on tullut käytyä tänä viikonloppuna tavallista tiuhemmin. 
Toivottavasti Basson vointi kohenee pian. 


Sunnuntaina teimme meidän lempparia, tacosalaattia! Se on niin laitonta, mutta niin hyvää! Maailman paras sunnuntairuoka!



Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää tämä viikko ja jatka kohti uutta! 






 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti