tiistai 17. heinäkuuta 2018

Brows Are The New BlackRakastan olla ilman meikkiä aina kun vain mahdollista. Silti aina haaveilin että olisipa niin kivaa kun olisi luonnolliset ryhdikkäät kulmakarvat, joiden avulla sitä näyttäisi aina skarpilta ja huolitellulta. 
Minulla on luonnostaan suht runsaat, muttei niinkään symmetriset kulmat. Minä kuulun myös siihen porukkaan jotka nuoruusvuosinaan nyppi kulmakarvansa näkymättömän ohuiksi ja sen jälkeen ne eivät ole kasvaneet yhtä runsaasti takaisin. 

En silti halunnut että kulmat olisivat luonnottoman tai piirretyn näköiset, vaan kaipasin niihin luonnollisen näköistä tuuheutta, runsautta ja ryhdikkyyttä. Tähän toiveeseen paras ratkaisu on microblading. 
Uskaltauduin microbladingiin kun huomasin entisen kolleegani tekevän näitä nykyään työkseen. 
Hän on raudankova ammattilainen ja tekee aivan täydellistä ja pikkutarkkaa työtä. Todellinen perfektionisti jolla on hyvä silmä.
Susanne tekee microbladingejä vegaanisilla Phibrows pigmenteillä. Nämä pigmentit eivät lähde ajan mittaan taittamaan siniseen, punaiseen eikä vihreään vaan pysyy luonnollisen kauniina pitkään. Toki ne ajan mittaan haalistuu, mutta väitän että jokainen joka kerran käy laitattamassa microbladingit tulevat koukuttumaan niihin niin että menevät vahvistamaan kulmansa, ylläpitääkseen huolitellun lookin. 
Bladingin jälkeen kun muistat seurata paranemisajan hoito-ohjeita ja käyt 4-6 viikon päästä vahvistuksessa saat kaikista parhaimman tuloksen. Älä ylihoida, vaan seuraa tarkasti tekijältä saamiasi ohjeita. 

Vaikkei näitä hirveästi enää tarvitse meikata, on superia kun on kulmissa oikea ja symmetrinen malli, minkä päälle on helppo tehdä meikki. Helpottaa ihan satasella! 
Mä rakastan kun voin aamulla vain lähteä ovesta ulos, tietäen että katseeni on kirkas ja ilmeeni ryhdikäs! 
Meikillä tai ilman, näytän huolitellulta. Kiitos siitä kuuluu Susannelle! 
Suosittelen microbladingiä ihan jokaiselle joka haluaa helpottaa arkeaan ja olla aina huolitellun näköinen.Susannen liiketilan Boho Beautyn löydät Helsingin Kalliosta, Kolmas linja 17, 00530 Helsinki. 
Jos haluat täydelliset kulmat, ota yhteyttä ja varaa oma aikasi,  044 3893408
Voit myös seurata Susannea Intstagramissa @bohobeautyofficial tai käy kurkkaamassa hänen upeat verkkosivut; www.bohobeauty.fi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti