sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joulun taikaa




Huh! Ehdin jo pelästyä että eikö joulufiilis löydä tänä vuonna luokseni lainkaan! 
Pitkään yritin sitä metsästää. Koristelin kodin, kuuntelin joululauluja ja keittelin glögiä. Jopa hankin osan lahjoista, mutta joulutunnelmaa en silti saanut aikaiseksi. 

Nyt se kuitenkin hiipi luokseni jostain missä oli piileskellytkin. Se löysi minut kun vihdoin suostuin pysähtymään. Istuin alas, katselin kuvia edellisistä jouluista, näin telkkarista aina yhtä ihastuttavan Coca-Cola-mainoksen, avasin joulukanterin ensimmäisiä luukkuja  ja herkuttelin mätivoileipiä. 
Aloin tehdä listaa hankkimatta olevista lahjoista ja muista mitä pitää hankkia ennen joulua. Näin teen joka vuosi ja laitan aina rastia perään kun asia on hoidettu. Vähän ennen joulua on ihana todeta että kaikki listalla olevat asiat on hoidettu. Sitten voi vaan relata. Nyt lista on vielä pitkä, mutta ei mahdoton. 

Jouluun on enää kolmisen viikkoa aikaa, enkä malta odottaa että pääsen juhlimaan sitä rakkaimpieni kanssa! Tänä vuonna en aio stressata joulusta vaan nauttia kaikesta siihen liittyvästä! 




Ihanaa joulunodotusta teille! ❤

4 kommenttia:

  1. Aivan superihanat noi lasiset porot! 😍 mukavaa joulunodotusta sinne! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on kyllä ihanat! 😍 Tunnelmallista joulunaikaa sinullekin! 😊

      Poista
  2. Noi lasiporot on kyllä ihanat. Kyllä joulu yllättävän nopeasti tulee. Kannattaa vaan unohtaa toi kaupallinen hössötys, jossa sä parka joudut olemaan joka päivä ja kuuntelemaan niitä "pakkojoululauluja" Varmaan myös ristiriitaista, että joulu on rakkauden juhla,mutta ihmiset ryntäilevät suu viivana kaiken turhan perässä. Ihanaa,kun tulette tännä, sitten vaan ollaan,kun Ellun kanat ja nauttaan elämästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tulee! 😊 Olen päättänyt olla välittämättä joulun kaupallisuudesta, ja keskittyä olennaiseen. Kieltämättä ihmettelen joka joulu miten joulustressi on kaupoissa niin käsinkosketeltavaa. Se ei haittaisi jos ihmiset muistaisi olla toisilleen ystävällistä, se kuitenkin lienee liikaa vaadittu. 😳 Pyritään me pysymään iloisina ja positiivisina, se on tarttuvaa. 👍🏼

      Poista