maanantai 24. lokakuuta 2016

Welcome to Kiehl's! Kiehl's Apothecary since 1851, The Flagship store NYC




Oih! Tätä olin odottanut jo vuosia! Kiehl's on ehdoton suosikkini kosmetiikan saralla, joten oli enemmän kuin mahtavaa päästä näkemään ihka ensimmäinen Kiehl's -myymälä, josta koko tämä yli 165 -vuotias historia on saanut alkunsa. 
Historian havinaa ja ihonhoidon edelläkäyntiä samassa tilassa.  Siellä vastassa on iloisen henkilökunnan lisäksi  Mrs. Bones, ihka aito luuranko joka on alunperin ollut Kiehl's -apteekissa auttamassa asiakkaita ja farmaseutteja havainnollistamaan mihin mikäkin rohto vaikuttaa. Tästä syystä jokaista Kiehl's -myyntipistettä vartioi edelleen luuranko-replica kunnioittaen sarjan apteekkitaustaa. Lääkkeiden ja rohtojen sijaan Kiehl's toimii nykyään ainoastaan kosmetiikan saralla, kuitenkin hyvin hellävaraisilla ja loppuun asti hiotuilla tuotteilla.
Kiehl's on pioneeri monella saralla. Se on ensimmäinen brändi joka kierrättää pakkausmateriaalinsa ja kannustaa myös asiakkaitaan kierrättämään! Asiakkaat saavat tuoda omat tyhjät Kiehl's-pakkaukset takaisin myymälään, josta ne jatkokierrätetään ja uusiokäytetään. Asiakas myös palkitaan kierrättämisestä.  Aikas hienoa! 
Kiehl's haluaa pitää pakkauksensa mahdollisimman selkeinä ja tuhlaamatta niihin liikaa muovia, pahveja tai kääreitä. Asiakas tosiaan maksaa vain purkin sisällöstä, eikä hulppeista ulkoasuista. 
Tämä upea brändi ei myöskään mainosta maksullisesti missään. Kiehl's luottaa rehelliseen word of mouth -mainostukseen eli se toimii täysin "puskaradion" avulla. Se näkyy myös hinnoissa, jotka eivät päätä huimaa. 
Kiehl's ottaa usein myös osaa ja lahjoittaa suuria summia hyväntekeväisyyskampanjoihin. Nämä arvot ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä! Tämän brändin tärkeänä kampanjointina toimii vahva näytejakelu, asiakas saa aina kokeilla tuotetta ennen ostopäätöstään. Tämä "try before You buy" -ideologia sai minut kääntymään Kiehl'sin kanta-asiakkaaksi useampi vuosi sitten. 


Kiehl'sin jokaisessa myyntipisteessä pääsee aina maksuttomaan ihokonsultaatioon joka minullekin tehtiin New Yorkin East Villagen lippulaivamyymälässä. Siinä käydään läpi ihon tämänhetkinen kunto, kosteustasapaino sekä asiakkaan omat tarpeet ja toiveet ihonhoidossa. Oli mukavaa istahtaa alas ja kuunnella ammattilaista työssään. He olivat juuri lanseeranneet uuden Apothecary Preparations seerumi -linjan. Siinä asiakkaalle valitaan hänen omalle iholleen personalisoitu seerumi! Kuinka makeeta! 
Omalle iholleni halusin saada ehdottomasti lisää kuulautta ja myös ennaltaehkäistä ihon ikääntymistä. Seerumin öljypohjaan valittiin siihen sekoitettavat ampullit joilla saa täsmähoitoa ihon erityistarpeisiin. 
Tämä iltaisin käytettävä seerumi sai kyllä minut ihan sekaisin. Harvemmin enää kosmetiikan heavy userina hämmästyn mistään näin suuresti! Iho oli jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen tasaisempi, heleämpi ja kosteutetumpi. Ihan mieletön! En kyllä öitäni nuku enää ilman tätä. Toivon että tämä rantautuu nopeasti Suomeen. 
Samassa istunnossa minulle suositeltiin kokonainen ihonhoitorutiini, mistä minulla kyllä oli käytössä jo lähes kaikki tuotteet. Olen siis hoitanut ihoani oikein! Peukku sille!
Halusin silti tutustua paljon puhuttuun Clearly corrective -linjaan. Tämäkään linja ei löydy kokonaisuudessaan Kiehl'sin Suomen valikoimasta, joten minun oli ihan pakko ostaa linjan puhdistustuotteet. Olen ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen. 



Konsultaation jälkeen ihana KCR (Kiehl's customer representative /myyjä) esitteli minulle vielä myymälää. Siellä oli lukuisia moottoripyöriä ja pienoiskokoja lentokoneista. Miksi ihmeessä kosmetiikkamyymälässä on sellaisia?? No, syy on selvä. John Kiehlin oppipojan ja sittemmin Kiehl's apteekin omistajan Irvin Morsen poika Aaron Morse, Kiehl'sin kosmetiikkalinjan luoja rakasti moottoripyöriä ja harrasti myös lentämistä. Hän halusi harrastuksensa näkyvän myös myymälässään. Tästä syystä myös tämän brändin miesten tuotteet kantaa hauskaa nimeä, Facial Fuel ja niissä on pieni lentokoneen kuva. 

Kiehl's ei unohda myöskään perheen pienimpiä eikä karvakavereita. Heillä on omat linjat vauvoille ja hauvoille, eli ihan koko perheelle. Baby -linja löytyy jo Suomesta, mutta koiralinja ei. Oli siis pakko ostaa tuliaiset omille karvakamuille! 







Kiehl's löytyy Suomesta Helsingin, Tampereen ja Turun Stockmanneilta. Suosittelen suuresti menemään tutustumaan tähän aivan mielettömään sarjaan! Kasvotuotteiden lisäksi löydät pisteistä myös kattavat hiusten- ja vartalonhoitolinjat. Nykäise KCR:ää hihasta, istahda ihokonsultaatioon ja ihastu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti