maanantai 31. lokakuuta 2016

WE HAD A GOOD ONE


Välillä on kiva olla vaan, ilman kiirettä ja aikatauluja. Minulla oli pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja maanantai siihen vielä päälle! Päätimme Teron kanssa olla suunnittelematta sen suurempia. Lauantaina lähdimme päivällä käppäilemään hetkeksi kaupungille. Hankimme muutamat täsmähankinnat, kävimme syömässä ja nautimme kiireettömyydestä. Ainoa mikä aikataulutti tätä päivää oli illan lätkämatsi, joten kiirehdimme kotiin katsomaan sitä. Matsin tuloksesta huolimatta ilta oli ihana! Oli hauska nähdä kuinka Facebookin feed täyttyi upeista Halloween asuista ja meikeistä! Vitsi miten mun kaverit onkin taitavia! Vaikka monella näytti olevan hauskaa Halloween-kinkereissä, niin olin onnellinen ettei tarvinnut lähteä mihinkään juhlimaan. Korkkasimme pullon kuohuvaa ja höpöttelimme Teron kanssa päivän polttavista puheenaiheista. Hukuimme keskusteluihin niin että kello oli yhtäkkiä melkein kaksi yöllä! Siihen vielä iltalenkki päälle niin kyllä siinä melkein siihen "pilkkuun" asti meni!

Sunnuntaina jatkoimme samaa rentoutumismeininkiä. Siivoilin kotona, pakkasimme kesävaatteet säkkeihin ja veimme ne säilöön vintille. Kai se on vain myönnettävä ettei tuolla ulkona ole enää lämmin! Hrrrr! 
Illalla hyppäsimme koko perhe autoon ja ajoimme Hietaniemeen lenkille. Kirpeääkin kirpeämpi keli oli virkistävä ja sai meidät kipittämään niin lujaa että loppulenkistä saikin pyyhkiä hikeä otsalta. Oli ihanaa palata kotiin, sytytellä kynttilöitä ja käpertyä viltin alle katsomaan Walking Deadia. Voi vitsi se on koukuttava sarja! 

Maanantaina kävin moikkaamassa isoäitiäni ja tekemässä hänelle jalkahoidon. 
Meillä on aina niin kivaa yhdessä! On ihanaa kuulla yli 90-vuotiaan elämänviisauksia ja kertomuksia. Niiden avulla jaksaa taas painaa tätä kaamosaikaa läpi. Positiivisella ajattelulla ja asennoitumisella pärjää pitkälle! Muistetaan se! 

Nyt käperryn vielä hetkeksi sohvalle lukemaan kirjaa ja siten valmistautumaan huomenna alkavaan työviikkoon! 
Ihanaa viikon alkua ruudun toisellekin puolelle! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti