tiistai 4. lokakuuta 2016

Uudistunut Kulttuuritalo Martinus, avajaiset 3.10





Voih! Tähän rakennukseen mahtuu paljon muistoja!! Muistan kun olin pikkutyttönä täällä  kuuntelemassa Mikko Kuustosta. Rakastin hänen kappalettaan "Enkelit lentää sun uniin", tosin pikkutyttö kuulee kappaleen niinkuin parhaiten osaa... Minä lauloin aina kovaa ja korkealta "Enkelit lentää sun suruihin...". Tämän keikan jälkeen pääsin näkemään itse Mikko Kuustosta ja sainkin häneltä erikoisluvan laulaa tätä kappaletta "väärin". Hän kirjoitti nimikirjoituksensa ihanaan punaiseen käsilaukkuuni, jossa kannoin kaikkia aarteitani. Nimikirjoituksen alle hän kirjoitti vielä; Enkelit lentää sun uniin. Tämä laukku nimikirjoituksineen on vieläkin tallessa, ja kätkee sisäänsä paljon muistoja vaikka itse materiaali laukun uumenista onkin kadonnut. 

Muistan myös hyvin kun kävimme Martinuksessa kuuntelemassa Mambaa. Siellä keksimme siskoni kanssa hauskan leikin. Päätimme ottaa skaban kumpi aloittaa taputtamisen aikaisemmin kappaleen loppuessa. Ja tietysti kova-äänisen vislauksen siihen perään. No, meillä ainakin oli hauskaa. 

Lukuisia eri esityksiä tässä talossa nähneenä olikin haaveena joskus päästä itse lavalle esiintymään! Sen unelman pääsin toteuttamaan! Soitin orkesterissa jossa soitto 33 selloa, keikkailimme jonkin verran, mutta ehdottomasti yksi mieleenpainuvimmista keikoista oli Martinus salissa. 

Maanantaina oli mukavaa päästä muistelemaan kaikkia näitä tapahtumia ja samalla juhlistaa uudistuneen kulttuuritalo Martinuksen avajaisia. Mahtava Vantaan viihdeorkesteri Markku Johansson johtajanaan veti täysin hiljaiseksi. Arja Koriseva, Waltteri Torikka, Johanna Rusanen  ja Hannu Lehtonen valloittivat laulannallaan. Tuli ihan kylmät väreet! Ai että musiikki iskee muhun ja lujaa!





Aimo annos kulttuuria heti alkuviikosta! Tämän avulla jaksaa rutistaa tämän viikon. Musiikin voimauttava vaikutus on mahtavaa! Kannattaa myös tutustua Martinuksen tuleviin tapahtumiin. Aivan mahtavia esityksiä tiedossa!





Kuvassa Vantaan kulttuurijohtaja Annukka Larkio ja Kulttuuritalo Martinuksen päällikkö, näyttämömestari Simo Lappalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti