maanantai 13. kesäkuuta 2016

Tapaksia, nam!


Sunnuntaina oli Helsingin rautatientorilla järjestettävien Tapas-festivaalien viimeinen päivä. Vapaapäivän kunniaksi päätimme lähteä sinne haistelemaan ja maistelemaan tunnelmaa. 
Viime vuonna kävimme kyseisessä tapahtumassa myös, mutta silloin ei löydetty sieltä mitään mieluista naposteltavaa. Olimme odottaneet tapahtumalta jotain enemmän. 
Tai sitten emme olleet silloin tarpeeksi nälkäisiä. Tänä vuonna tapahtuma tarjosi paremman valikoiman tapas-herkkuja ja juomia. Iski valinnanvaikeus. Mitä ihmettä söisin? 




No, lasillinen sangriaa olisi varmasti loistava aloitus! Maistoimme tämän raikkaan kesäjuoman jo huulillamme kun jonotimme. Lasi käteen ja skål! Yök, miten pahaa. Ei todellakaan hyvä aloitus. No, jos ei muuta niin nälkä kasvoi kasvamistaan. 
Päädyimme ottamaan gyrokset. Ei niinkään tapasruokaa kokonsa puolesta, mutta ai että se oli hyvää! Kyytipojaksi vielä kuiva omena siideri niin paha sangria oli enää hatara muisto. 

Herkuttelujen jälkeen lähdimme käppäilemään Kaisaniemen kautta kotiin. Siellä oli Helsinki-päivän konsertti menossa. Porukkaa oli hirmuisesti, mutta musiikki ei aidatun alueen ulkopuolelle juurikaan kuulunut. No, mutta kiva että tämän tyylisiä tapahtumia järjestetään. 

Tyytyväisinä ja masut täynnä oli kiva mennä kotiin katsomaan futista! Näistä kisoista tulee vielä superjännät!

2 kommenttia:

  1. Herkulliselta näytti ainakin kuvissa. Itse harvoin syön tuollaista ruokaa, ei siksi etten tykkäis.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oli kyllä tosi hyviä! Nam!
      Kiitos vinkistä, pitää käydä kurkkaamassa. :)

      Poista