sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Mitä meidän kesään kuuluu?



Huh, hellettä! En ole ikinä ollut mikään kuumien kelien fani, mutta tänä kesänä ehkä vielä vähemmän. Samalla on kuitenkin ihanaa kun voi vaan viilettää isoissa kaftaanimaisissa asuissa ympäriämpäri, koska tää mun masu ei enää mahdu mun ihan perus kesävaatteisiin. Muutaman mekon oon ostanut tätä kuumaa kesää ajatellen ja niissä ajattelin mennä ihan synnärille saakka. Hah!

Olo on kuitenkin ollut oikein hyvä, muutamia yksittäisiä päiviä lukuunottamatta. Jaksan hyvin joka päivä, vaikka huomaan että väsyn helpommin kuin normaalisti. 


Raskaus on loistavaa aikaa opetella kuuntelemaan omaa kehoaan. Kun olet väsynyt - lepää, kun olet ylikierroksilla - etsi tapa rauhoittua. 

Välillä on vaikea antaa itselleen mahdollisuus lepäämiseen kun samalla tuntuu että pitäisi tehdä jotain ”järkevää”. Nyt vain pitää ymmärtää että juuri se järkevä mitä voit tehdä on ottaa iisisti ja levätä silloin kun siltä tuntuu. Ja päikkärit tuulettimen edessä keskellä kuuminta kesäpäivää on kyl aika jees. 


Pesänrakennusvimma on ehkä yksi kivoimmista asioista ikinä. On ihan parasta järkätä kaikki kuntoon lastamme varten! Kaikki hankinnat alkaa olla pikkuhiljaa hoidettu, niin nyt voimme vain keskittyä odottamiseen ja tietty tutustua tyttöömme masun läpi. Niin ihanaa kun jo huomaa että hänellä on siellä kohdussa ihan oma vuorokausirytminsä ja valveilla ollessa meno on aikamoinen! 

Yhtenä iltana soitimme hänelle Bruce Springsteenin Thunder Road -kappaletta, ja hän selkeästi reagoi siihen. Kyllä maailmaan aina yksi Bruce -fani lisää mahtuu! ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti