maanantai 20. maaliskuuta 2017

Akut ladattu taas tappiin saakka!


Voi että miten ihanan rentouttava loma me vietettiin viime viikolla! Pyrimme aina pitämään talviloman vasta maaliskuussa ihan vain valon ja kelien takia. 
Aina kelit eivät ole maaliskuussa vielä suosineet, mutta tänä vuonna tämä oli enemmän kuin otollinen aika lomailla. 
Lomasuunnitelmat olivat selkeitä. Otetaan iisisti ja tehdään mitä huvittaa. Viikkoon mahtui mm. shoppailua, jääkiekkoa (Go IFK!) ja Tallinnan päiväristeily. 
Rakastan Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitsevaa lasinpuhalluspajaa nimeltään Koppel & Keerdo Klaasikoda. Sinne oli pakko päästä tälläkin kertaa. Siellä on niin kauniita lasiesineitä. On mielenkiintoista seurata kun lasinpuhaltaja puhaltaa ja muotoilee myyntiin tulevia esineitä. 
Halusin taas ostaa yhden lasikipon kotiinvietäväksi. 
Oli mukavaa kierrellä Tallinnassa arkipäivänä keskellä päivää. Siellä oli miellyttävän rauhallista. Ei kiirettä eikä hötkyilyä. Eikä paljoakaan turisteja.
Kelit suosivat Tallinnassakin. Kevät oli sielläkin jo pitkällä ja kevyttoppatakissa tuli välillä ihan hiki! 



Viikon kruunasi minun synttärijuhlat! Oli upeaa saada lähes kaikki rakkaimmat ystävät juhlimaan kanssamme! Kävimme keilaamassa ja loppuillan bailasimme meidän kotonamme. Viini virtasi ja nauru raikasi! Anteeksi naapurit! 
En muistakaan koska olisin viimeksi nauranut näin paljon! 
Ystäväni myös yllättivät minut ihanalla lahjalla! Paketin sisältä löytyi kauan haaveilemani BoConceptin Wire -jakkara!!! Kiitos ystävät rakkaat! ❤
Vaikka sunnuntaina ei ollut kovinkaan virkeä olo, niin uskallan väittää että tämän loman ja juhlien ansiosta jaksaa kyllä pitkään! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti